orkar itne mera..

Jag vet inte , men jag orkar inte det här längre. Jag hatar när du dricker. Du är äcklig , usch fyffan . Och ja jag skriver i bloggen på nätterna, för det är då mina känslor kommer upp. Jag klarar inte av det här, äcklig och skabbig.. ååååååååååh blir så arg på dig & er när ni håller på.


Imrgon är det nyår och då ska jag supa mig så full att jag inte vet vart jag bor, skämtåsido. Men jag vill gärna det men nej nej så får det inte bli. Men kröka det är en sak jag ska göra, naiz. Jag saknar min lilla älskling också, menmen. Vi hörs nu.

skidåkning i sollentuna idag

Idag blir det skidåkning för min del. Riktigt härligt, det får mig att tänka på massa olika minnen i järvsö , gud så mycket jag saknar det! Och tror tyvärr det inte blir ngt nästa år , vi åker till romme ist, sjukt tråkigt... Men ska iaf åka skidor med Dessan & Anchal , tyvärr kunde inte hannah följa med. Jag är väl hemma vid tio elller ngt, för det är kvällsåkning för våran del. Vi hörs.



Det får mig att tänka på sommaren 08 , då allt var perfekt. Men nu är allt perfekt också, så jävla naiz. Älska!


sjukt gammalbild :D

storvreta innebandycup , 2a i b-finalen.

Jag har haft storvreta innebandycup. Det var riktigt kul , har inte spelat ngn match sen falun cupen i maj. Och det har varit pågrund av att jag varit skadad. Så nu har jag träningsvärk kan man ju säga. Asso fyfan säger jag bara, men jag ska nu sova. Och imorgon ska jag kanske åka skidor , får se hur kallt det är imorgon! Riktigt skoj , haha så om jag åker skidor imrogon .. undra vilken träningsvärk jag måste ha på nyårsafton. Hahaha skitsamma! Men nu ska jag lägga mig och checka film , och bara njuta av livet.

Kom i alla fall tvåa i Bfinalen, bättre än att komma sist om man säger så , och med det säger jag godnatt ! =)

Vi har svart/blåa tröjor , men detta är vårat borta matchställ när det andra laget har våra färget. Älska innebandy<3

..

JAG HATAR ALLT , JAG ÄR EMO NU .. JAG VET. Jag skiter it. Känns som mina vänner glömmmer helt bort mig ibland när dom egentligen inte gör det, dom ber mig komma ut .. men ne . Jag stänger in mig på mitt rum , tar det lugnt och stänger allt annat ute. Jag vill vakna upp ur min marddröm nu. Kan någon väcka mig? Eller är detta mitt liv? Isf kan någon mörda mig nu genast ...


"våran feta vänskap ska aldrig banta.. "

Jag har så mycke känslor som jag håller inombords. Jag kan knappt prata med någon om mina problem... förutom en person som var min bästavän. Verkligen bästavän . Men inte längre, vi har båda gått skilda vägar och jag har skaffat nya vänner & tagit kontakt med mina gamla vänner, underbart skönt att få kontakt med dom igen. Men ändå , min bästavän varhela mitt fking liv. Jag känner att båda svek på olika sätt. Jag känner nästan en tår som faller ner för min kind juust nu. Jag klarar inte av att vara utan dig , i 4 månader..
Många trodde du och jag satt ihop. Många var avundsjuka på oss för vi hade så bra kontakt. Visst tröttnar man på varandra , men man kan liksom inte vara sur på varandra. Alla dagar med dig var helt underbara. Jag älskar dig, du är fortf min vän... bästavän.
Kommerdu ihåg alla minnen , allt verkligen. Allt ägde, kommer ihåg din första fylla förlåt men den var den roligaste jag sett. Och alla videosar, hahahaha kollar fortf på dom ibland. Tillochmed med mina vänner som jag umgås med nu, dom skrattar typ inte medans jag dör av garv. Kommer du ihåg kaninen på youtube som "sjunger" HAHAHAHAH shti asso jag kan inte sluta skratta. Den jag brydde mig mest om , du var min ägodel som bara var min .. tänkte jag. Men nej så var det inte. Du var mitt allt, mitt liv , min värld. Med dig kunde jag vara mig själv . Jag älskar dig mest av allt & alla längst in i mitt hjärta. Pysselbiten i mtit hjärta fattas nu, jag klarar inte av mer.
Allt vi sa, kommer ihåg ; den där får ingen bli vän med, för den är bara våran ( du fattar ) Men nu är alla mina vänner vän med den & för den är vi ingenting längre. Om vi bara hade hållit ihop. då skulle livet varit så mkt enklare. Jag vill bara ställa mig mitt i sätuna parken ( som vanligt ) skrika ut , jag vill ha ut allt, jag kan inte prata för jag svamlar bara om jag pratar om dig.  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH damp jag får , jag vill inget hellre än att ha en bästavän ..en jävla bästavän ..
Alla telefonsamtal? hahah kommer ihåg när du snackade med en viss person och du och jag tävlade om hur länge vi kunde prata telefon. DU fuska för du la aldrig på när du skulle käka eller någt.. :@ haha skämtåsido.
" VÄÄÄÄÄÄÄÄLKOMMMEN HEM MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRSTA * med konstig röst * " 
För mig kommer du alltid vara min lilla fjortis * hör din arga röst * och dessutom en bästavän.

GOD JUL !

Förlåt för dålig uppdatering men har tröttnat på att blogga. Har liksom inte tid. Men idag är det julafton och om en vecka är det 2010, helt sjukt hur tiden går. Jag har fått mina fina klappar. Men vi hörs nu kärlek♥

<3


Jag älskar trion

sjuk

Idag blev jag hemma från skolan. För imorse när jag skulle upp i sängen fick jag springa upp för jag trodde jag skulle spy... men nej det skulle jag inte. Och yr & ont i magen var jag också. Men jag satte på mig kläderna och försökte fixa mig , men fick sätta mig gång på gång för att jag inte skulle svimma, det var 7kt läskigt! Men sen så vbad min mamma mig att vara hemma från skolan och vila , men nej det ville jag inte. Men jag fick inte gå till skolan så jag gick och la mig. Och när jag vaknade fyra timmar senare så mådde jag ändå itne bättre? Vad äre för fel på mig? Men men nu har det börjar gått över, men ändå itne. Mår hur illa som helst & när jag ställer mig upp så känns det som jag ska spy. Men nu har vi kommit på vad det är , jag har magkatarr.  Brukar få det men itne så hära mkt, men denna gång fick jag det. Hoppas det är över imorgon för då ska jag vara med trion. Dessutom har jag en inlämningsuppgift och matteprov imrogon. Och duktiga jag har redan skickat in inlämningsuppgiften och jag har pluggat matte. Men jag ska plugga mer matte nu innan PH. Så vi hörs imrogon eller något . Imrogn är det ju fredag och då brukar det oftast bli att jag skriver. Dessutom är jag ledig på måndag , chiilll viiisst? =) kärlek ♥

Ps. Det blev inge calle idag på euronatta, jag har ingen ork , kommer säkert svimma. x) ds.


Visst är jag söt? Hemma hos kusin , när vi hade släkt middag & kollade på Idol... fast fel person vann!!-.-'

dessaNs sko !HAHAHA

HAHAHAH KAN INGET ANNAT ÄN GARVA !!!!!

Upp & ner

Att allt knasa igår, från att ngn knarka till att dessan sko gick av i mitten. Ja du sjuk kväll igår, men hade jävligt roligt iaf. Och sjäklvart hade vi, trion alltså skit kul med varandra. Fast jag frös väldigt mycket hur jag nu kunde göra det? tror jag börjar bli sjuk? ;o  Idag är det ju också lucia och själcklart har jag inte sett ett lucia tåg ännu , ;/ Sak samma , 18 dagar kvar sen är det nytt år & nya tag. Då jag har min epa , wiho!


Snart är det dessutom julafton , jag måste handla julklappar! Men får se hur det blir med det. Alltid i sista taget. Men men , snart om tio minuter alltså ska jag kolla på paradise hotel sen ska jag sooooova & plugga samtidigt.. hur det nu går till? HAHA! KISSSSES ♥



<3

Lucia idag!

Hej alla glada, haha driver! Har inte uppdaterat på några dagar, men har verkligen inte haft tid, det har blivit massa pluggandet och dessutom tränat, så jävla kul det var! Igår var jag med trion & grabbarna som vanligt, hahaha har aldrig garvat så mkt , dessans sko gick av på mitten, hon hade uggs... Asso hur lyckas flickan? jadu lillarvid lyckas med allt!

Idag är det lucia = julbak för min & mammas del. Haha just nu jäser degen , det ska bli lussekatter, mums =) Men vi hörs , puss. Bilder kommer imorgon elr ngt

kom precis hem från hannah

Har kommit hem från baby precis. Vi gjorde lite busiga saker, ska inte göras om, det ska bli vårat nyårslöfte. Snart börjar paradise hotel och det vill jag inte missa en sekund av. CYA


ekillaskolan

shena mitt bena . Idag som alltid på onsdagar slutar jag halv ett , naiz. Funderar på att slå en pling till hannah , men ho är ju i skolan just nu. Jag måste snacka lite med henne , just därför. Ska nog ta en promenad upp till ekilla.


Igår var jag som sagt med stephanie , sjukt länge sen vi bara va. Vi snackade om killar, hahha det ända vi snackar om ofc' ;D Nej men skämtåsido så snackade vi om allt . Sen skulle vi träffa några, men nej det sket sig , jag pallade inte. Men nu hörs vi , pusshej.



Du är du som får mig att skratta, det är du som får mig att leé .. varföör blev det såhär?

klockren

Rök på tills du svamlar
Drick öl tills du ramlar
Slå någon och må bra
De e så livet ska va

Är den inte klockren ? HAHA

mot elskii

Tjabba tjena halllååå ! Fett lycklig jag är, mitt liv är awesome! Nu ska jag till min efterlängtade mini-me . Kan det bli bättre på en tisdagkväll? Plugga lite till dataprovet imorgo , hahah vi fuskar säkert på det , hahahahahahah klockre´nt


Helgen är bokad med trion & släkten , kan itne bli bättre. Vi hörrrrrrrs på lan som jag & bajsbarnet burkar säga när vi hade våra grabbz från enköping ;)


BÄSTAAAAAAAAASTE KLCOKRENASTE VÄN!

paradise hotel

tja bloggen , sitter och kollar på PH just nu & nu ska jag fortsätta kolla , cya!


Min helg i text.

-ja nu är jag här igen!

Kan berätta lite kort om dagen igår. Den började med att vi trion börja tagga galet med mjukisar kläder , haha ja ni såg rätt! Vi hade mjukiskläder och krökade lite sådära. Sen mötte vi upp hannahs pojkvän och lilla goffe, sjukaste killen! Men vi drog till dessans mormor. Och där hände allt mellan himmel & jord, inget som behöver nämnas här! Sen vid halv tre drog vi hem , till tingvalla... uscha så lääskigt det var, vi gick mitt i natten från norrbacka till tingvalla :| Men vi klarade kanon. När vi kom hem så somnade jag & dessan på en gång , och hannah ´tror jag hon ja hon vet jag inte vad hon gjorde, jag sov med dessan?

Idag så kom jag hem vid tio i elva. Skulle varit hemma tjugo i om bussenchaffören inte varit så sjuk i huve och säger att dessans smsbiljett är falsk? Hallå? Det konstiga var att hon skickade smset precis innan bussen kom. Men sen så knasa allt. Vi gick tillsammans , hon skulle till sin mormor men sen blev det ändrade planer så vi skiljdes vid ekillaskolan. Sen nu har jag precis kommit hem från min kusin albin , lilla skiten fyllde hela elva år. Bara nått år kvar tills den där ungen blir en liten snorunge som är ute och ränner på nätterna! Haha... skämtåsido. Och nu ska jag hjälpa mamma att laga mat, naiz. Men vi hörs senare. Om jag har tid. Kommer kanske upp bilder från helgen , om dom loggar in på datan?!?!?! Dessutom har vi köpt en ny bil idag , den är LILA assnygg, haha men hörs!PUSS♥


Fan vad söt jag är , märks att jag är hellströmare !;)


jag uppdaterar ändå!

Yoooo bloggen. Sitter här med trion , vi ska ner och käka lite. Sen ska vi fixa oss för att sen möta grabbarna. Alltid lika kul att umgås med det här folket. Jag lever liksom i min dröm just nu. Kommer ihåg när jag var mindre då jag satt in varje dag framför datan , som t ex i somras? Fast visst hade jag kul i somras , men vi satt mest inne vid datan jag och min förra bästavän. Men ändå liksom? Tänk om jag hade träffat dessa brudar tidigare, fyffahn vilken sommmar vi hade haft då. Men men , nästa sommar då jävlar. Dessutom är det ju riktigt mysigt nu på vintern också, mihihi. Jag älskar mitt liv :) Men vi hörs. Vet att jag egentligen inte skulle blogga , men nu när ändå inte har något att göra , bara vill att tiden ska gå. Såklart man passar på att blogga. För tänk sen på framtiden, då kan man kólla tillbaka i bloggen och se vad man gjorde när man var något år mindre. T ex här är mina gamla bloggar ; www.barapiggewn.blogg.se & www.spasmer.blogg.se , höhö. Ha en trevlig lördag , för fyfaaaaaahn vad jag ska ha kul. jKÄRLEK

I gotta feeling

Hinner uppdatera lite snabbt. Ikväll blir det slagg borta med trion, gaaaaalet naiz jag vet. Så därför kanske jag inte uppdaterar imrn, höhö.
Jag lever i min dröm!


ekilla ekilla ekilla


Vad ska man säga , haha go ekilla HAHA men nu hörs vi!

puss , hörs på söndag

Ibland orkar man inte, jag ger upp min bloggning för ett tag. Måste liksom bara chilla livet. Vi hörs på söndag kanske!


tillfällig design

Som ni ser håller jag på att göra ny design. Detta är bara en tillfällig, håller på med en just nu. Men funderar på jultema nu eftersom det är första december idag. Wiho 23 dagar kvar till julafton, måste shoppa julklappar, uscha så tårkigt ;/

RSS 2.0