mohaha

Ja nu snart ska jag sova. Imorgon drar jag iväg för sista gången med klubben skånela. Sen kommer jag nog aldrig mera bära matchstället skånela. För på mitt nya matchställ ska det stå Rosersberg, hah vad säger ni om det? haha ja hela mitt lag byter till rosers för vi vill ha våran gamla tränare, uuuuusch fyy för våran tränare som vi har nu -.-' Är asa glad , mihi äntligen får vi tillbakka håkan , hah. Men vi hörs. Puss

Va med du med?

Jag är med och tävlar om en grymt cool design bara för kul skoj skull hos Sofia , va med du med! :)<3

Puss på er , hemma om en vecka ( söndag)

Idag har jag inte alls gjort mycket. Elin ringde mig och jag pallrade mig ner till station där elin skulle klippa sig och så satt jag och väntade på henne, så snäll jag är =) Har precis kommit hem från ett möte med våran gamla tränare från handbollen. Jag blev jätte sugen när han berättade att han skulle börja träna rosersberg. Jag tror faktiskt jag ska börja där istället för Rimbo. För jag vill ju inte satsa på handbollen men ändå inte sluta så aah , det blir nog rosersberg för mig, tummen upp (Y) Imrogn drar jag till göteborg och spelar partillecup , så kommer inte uppdatera på en vecka , sen så kanske jag drar vidare till gräddö , beror på liksom ? jag ville till kolmården istället för Gräddö , haha kalla mig knäpp men jag älskar kolmården , jag ´är en liten barnunge ;p Men nu hörs vi , måste packa och prata med en sötnos på msn . Puss på er . Detta kanske är sista inlägget jag skriver på en vecka.



;D

Sjävklart är jag vaken ! Haha har precis tagit kort med webben , hade lite tråkigt. Imorgon måste jag packa , usch så tråkigt säger jag bara.Nu ska jag fortsätta dryga med en niklas , haha han är störd (Y) men vi hörs . Puss


SEXIG JAG ÄR ;*

det är asvvarmt ute

Hejdär mina söta bloggläsare.


Jag kom hem vid sex . Jag hade ju som sagt varit och shoppat lite snabbt , allt som var behövligt till partille. Fick en massa annat också men men . Kanske kommer bild om jag har tid att lägga upp för nu ska jag ner till frådet ( stavning ?! ) och hämta väskor .  Hörs senare. Puss!

Natti

Idag var jag med Camillabebis & vi gjode väl inte så mycket. Snart ska jag sova , usch , Godnatt kanske , gar precis satt på en film , skippar nog den och somnar. Puss på mina söta läsare!

HYYYPER!

Nej usch , det här var världens härligaste samtal. Skratta bara jag fick höra era röster. Pontus ringde mig & vi pratade om aah en massa skit. Jag satt och skratta hur mycket som helst, nu saknar jag verkligen gräddö & Niklas . Jävla niklas som ska vara borta hela sommarlovet.. Aja nu ska jag kolla på en barnslig film mohaha , feel the pain för ni får inte veta vad den heter :'D PUSSS

Hemma

Nu är jag hemma , bloggar senare!

Fråga mig inte?!?!

Ojojoj , dålig uppdatering , förlåt babes! Men igår kom jag hem vid ett & sen så pratade jag med mamma och sen somnade jag i sängen. Haha så det blev tyvärr ingen uppdatering igår inte. Men idag vaknade vid ett . idag har jag inte alls gjoty mycket , bara sovit. Om en stund ska jag dra ut med mina babes , Camilla & Jana . Härligt ffahn! Efter så ska jag sova på störten för imrogon äre upp tidigt och åka och shoppa en massa med mamma! YIPPIE! Men men vi hörs nu bloggen för jag måste duscha och så först .. Fixa mig lite sen ska jag dra ut. Puss på dig!


Saknar dig sofia " FIIIIAAAAN" hurtig . Vi ses om en månad -.-<3

Lite tid.

Oj vad tiden rinner iväg. Idag ska jag hinna städa , åka upp till stoppet och dra på filmkväll . Haha jadu, får väl skynda på att städa och sådär nudå .. Kom juste måste duscha också. Haha aja . Bröjar med att städa sen vid tre drar jag till stoppet med pappa. Vi hörs kanske om jag hinner. Annars bloggar jag när jag kommer hem sötnosar!

Gräddö (Y)

Ett liv utan er vill jag inte leva. Ni är min livlust.


Sandra sötnos! .. & jag


Emma , sandra & jag . Jag älskar er!

Vila i frid allas kung!

Michael jackson är död , han dog i hjärtattack.  Vila i frid kungen , du är var en stjärna och du är nu en legend !

Tack mamma!

Idag när min mamma kom hem så hade hon något i handen som gjorde mig riktigt glad , mitt sommarlovskort (Y) tack mamma! Men nu ska jag fixa lite för snart kommer cecilia hit och vi ska hare najs innan vi drar till träningen . Vi hörs blööööööggen , puss pårej!


Egentligen kanske jag inte är så behov av det här kortet men ääsch, ska ju nu nyttja det med att åka till rimbo och träffa friends , men inte idag. Oj nu kommer cecilia , måste städa upp här i mitt rum (Y)


Gbg på måndag!

Snart säger jag godnatt till er , måste först smsa lite & så. Vi hörs nog imorgon bloggen. Pussen ;*

Snart åker jag till Gbg , YEY ! (Y)


Schteeeek

Kom precis hem från att ha varit med bästis , vi åkte runt på min snyggomoped, träffade simon , handlade påå statiol & bara möööös ! mihi! Sen självklart bråkade vi med några oxå , varför finns vissa killar?...

Men just nu så snackar jag med underbara vanessa på msn , och hahhaa vi skrattar åt vissa låtar . Här bjuder jag på en av låtarna vi tycker är ubersöt , hahah lyssna bara på rösten  :')


Sööööt ;ö

Jag älskar er !






Jag saknar oss , ni var mitt allt & kommer fortfarande vara det . Minnen som aldrig dör ut!

Det skulle vara vi föralltid , blir tårögd . Saknar dig.<3


Godnatt för min del , snart! ;*

Än är jag vaken bloggen! Jag börjar få väldigt ont i halsen , ffaaahn det är ju partille snart fr ej bli sjuk. Funderar på att sova eller först smsa mig till sömns med underbara ungar! Men först ska jag kika in några bloggar och skriva ett inlägg på bdb oxå. PUSSEN


;*

Tjejen jag lever för , puss ;*


bästavän och blodsyster ;*

du är allt!

Jag saknar dig älskling , kom hem nu.  3 FUCKING månader utan dig , hur ska jag klara mig? N, kom hem nu <3
Jag <3 dig , alwayyys!

Jonna!

Idag har jag varit med Jonna. Det var grymt länge sen .
Hon smsade att fråga om vi skulle göra något. Man tackar aldrig nej till denna brud liksom(?) .
Vid tolv drog jag till tandläkarn sen så efter typ vid halv ett så träffade jag jonna. Vi drog ner till coop & köpte glass , och gissa vad vi gjorde? Jo vi sattehos framför en varsin data när vi kom hem. Haha vilka nördar vi är asso! Men men efter ett tag så hjälpte jag henne att pluugga för hon går sommarskola nu. Det gick super . Sen stack jag hem & nu är jag hemma. Funderar på att sätta på en film , men vet inte? haha jo så får det bli.
Imorgon ska jag vara med ewebabe igen , älskar verkligen den där bruden, lika klockren som jag , moahah =) Puss


Älskar mig & mitt hår , mihi ;*

I really miss him..

Just nu sitter jag och snackar med saknade marcus på msn , asso jag verkligen saknar honom. Han är ffahn klockren.. visst elin?
Puss på er sötnosar :*


Gräddö (Y)

Ojojoj dålig uppdatering här !
Men har varit på gräddö. Kom hem igår från gräddö typ vid åtta sen så kommer ewe älskling och sov här. Hon drog vid ett & då drog jag till elin syster, det var jätte mysigt!
Planer för imorgn ; Ut och käka med jonna sen bara mysa och snacka om en massa som har hänt. Vi har inte setts sen i maj och då sa vi bara hej till varandra ;ö hahah aja ni bryr er säkert inte . Men snart ska jag sova men sjka först smsa klart lite med några sötnosar ;* 
Men jag vet att ni älskar mig även fast jag suger på att uppdatera =)  hörs!




 Puss ;*

FRÅGESTUND

NU HAR JAG FRÅGESTUND ! Om det inte kommer mer än tre frågor besvarar jag inte! ( jag kollar på kommentarerna först innan dom syns )


Sanningar om mig.

Några sanningar om mig ;
Jag älskar min hund , hon är världens bästa !
När jag var liten var jag pojkflicka , jag använde min brors kläder och umgicks bara med killar , hade inga tjejkompisar.
Jag älskar allt som har med a-traktorer att göra. Många tycker jag är en tönt & pojke , men bry ? det är skitballt !
Gör allt för mina bröder , väldigt brorkäär!
Älskar mina vänner , för dom är sig själva verkligen!




Mer sanningar får ni inte veta ;o det kanske inte var roliga sanningar men skit samma! Men nu ska jag lägga mig med min bok som jag fick idag oxå , det glömde jag säga! haha Men godnatt<3


Photoshop?

Förresteen vad tycker ni om designen ? Jag har gjort den helt själv utan hjälp , riktig stolt för att den blev faktiskt fin tycker jag (a) Nu ska jag nog ta och fråga papsen om han kan köpa en photoshop skiva till mig. Vet att det är dyrt men det är jag värd. Eller så får jag låna min bästis skiva , men vi träffas ju inte alls ofta? Aja får se . Pussen

Gjort idag

Ibland älskar man sina föräldrar extra mycket. Idag åkte jag ivälg och hämtade mamma på jobbet , då hade hon köpt en present till mig för jag har varit så duktig och gott i skolan på ett sommarlov & verkligen pluggat stenhårt!



Älskar verkligen halsbandet !


Sen så efter vi hämtat mamma så drog vi till eurostop ( stoppet ) och jag fick mitt älskade silvershampoo , hihi! Så nu är mitt hår lite blondare , reeekomenderar det skarpt!


Toni & guy heter shampoot.

Efter vi hade varit och handlat på eurostop drog vi till pappas kompis & min barndomsvän för att kolla på tv efetrsom våran håller på att gå sönder. Så på måndag kommer våran tv hem till oss. Självklart så blev det en platttv , en 40 eller 42 tum , kommer inte ihåg (?). ´Hörs!

..

Det känns som mitt liv står still , men att tiden fortsätter gå..


Gräddö (Y)

Dålig uppdatering jag vet! Men det är förffahn sommarlov , man har inte tid att uppdatera. Men snart ska jag bege mig till vikinga och träffa dom bästa brudarna av alla, alltså rimbobrudarna.
Imorgon är det midsommar , jag längtar faktiskt lite för att jag har alltid så kul med mina kusiner! Men men får väl se vad som händer och sker.
På lördag kanske jag drar till gräddö , oom det inte regnar förståss. Sen så om det är fint väder kanske vi ska ta en dagskryssning över till åland . Man vet ju aldrig vad som händer. Pallar inte åka , det är roligare på gräddö =) Men nu måste jag dra , ska träffa bästavän ( Cassie ) , hon kommer hit med några brudar och slaggar här några dagar. Kanske ska ta och sova i husbilen? det lär bli aschill ju ;o Måste bara prata med pappa , men lär nog få ! Men nu måste jag dra och vara social . Puss !



ps. Fick en liten present av min mamma idag , en kätte fint halsband. Det vad hur int som helst. Jag fick det för jag varit så duktig i skolan (= ds.




Förlåt men har bildbrist. Det kommer snart en massa bilder . Lovar att ta massa kort om vi kommer till gräddö!

Snabbt inlägg

Drar ut nu me elin , hörs när jag kommer hem. Vet att det har varit dålig uppdatering under helgen men det finns en orsak ! SPELAT HANDBOLL ! hahah men måste dra. hörs!

Första dagen på eken gick ju piss..

Matcherna idag gick som dom gick , vi förlora.. Men vi va nära -.-'  När jag kom hem så gick jag direkt till soffan och somnade , var hur trött som helst.. Vaknade vid åtta sen åt jag middag.  Nu ska jag in i duschen , somnade ju trots allt på soffan , mitt hår är klistrigt , uschuschusch. Men bloggen vi hörs , efter duschen ska jag vara social på min mobil.

Imorgon är det sen match , alltså sovmorgon, men tror jag kanske drar in lite tidigare för att kolla på andra matcher. För ag vill trots allt passa på att vara med Min bästavän Cassandra från rimbo! Hörs , puss på munnen!


Laget.<3



Saknar.. Fett länge sen. Ser fett blek ut där & hade brunt hår ;o

Eken cup imorgon!

ikväll har jag kollat på en film som heter Australia. Och efter kollat på talang . I förra inlägget så var ju vinnaren , Charlie caper. Han är en trollkarln, asgrym! Sen har jag duschat och smsat med några sötnosar. Och jadu , undra hur bästis mår nu, kanske ska langa ett sms .. Ojj tänk om hon sover ;o

Dagens planer imorgon- Gå upp tidigt , åka lämna mamma på jobbet - åka hämta en hjälm i ett garage som vi äger - åka till gubbängen där man spelar eken cup. Kom dit och kolla på oss , så får du se hur vi spelar handboll ;D Puss måste försöka sova.


Talang 2009 blev....CHARLIE

Talang 2009 - Charlie caper, Ett stort grattis !


Ett tråkigt inlägg

Hemma efter sommarskolan . Jag har varit på dåligt humör litå sådär igen. åååhh är så tröttp å allt. Aja imorgon är det eken cup, härligt ! Men det regnar  hoppas inte det gör det imorgon . Bästis har redan åkt till eken för hon sover där hela tiden , buhuhu :'( Driver inga ledsna gubbar här itne. Får väl hitta på ngt med tjejurna då. Men nu skajag dra , puss på kinden

vill ha riktigt sommarlov

Nu sitter jag här och pluggar engelska , usch på de! Har bara chillat galet idag framför tvn. Lyckades faktiskt somna 30 minuter. Imorgon måste jag klara engelska , jag kommer älska engelska isf hahah driver. Men jag har inte äns gjort mina andra läxor , shit det måste göras. Lär att jag siitter uppe halva natten för den här sommar"äckel!"skolan. Usch nu får jag sluuta skriva. puss.





- Saknar dig oerhört.. ibland kan en tår rinna faktiskt.
.

11 juni

Kom hem för ett tag sen. Gjorde ju SO-prov idag , det gick galant. Haha min lärare undrar vad jag egentligen gör på sommarskolan för jag var så duktig. Sen var jag ju inte lika pigg på engelskan , var typ as trött & surig. Men men nu ska jag ringa och väcka elin , I'm bad girl (; Men sen ska jag plugga lite engelska . Eller inte lite , MYCKET!. Men nu ska jag dra mig till soffan & ringa bästo.
 
Och grattis till Sofia bästo som gick ut nian idag, me loves you!

PUSSEN!


Erkänn att bilden är c00l ;D?

minnen

Har typ ingen blogglust men gör det för er läsare. Vill bara visa att jag lever! Sommarskolan gick bra idag , imorgon har jag prov i SO så pluggar stenhårt , *not* hahah nej men tro jag kan rätt mkt ändå. Men måste kila. pussen



Hahah .. bjuder på bilden , det är förffahn minnen!

20 sidor , rätt duktigt faktiskt!

Hahah berättade nyss för elin hur många sidor jag har antecknat. Då börjar hon påstå att jag bör gå en vecka till för jag skrev  fel på sidor ( jag skrev sider ) hahaha illa där! Men har i alla fall skrivit 20 SIDOR , känner mig duktig. jag har verkligen pluggat nu . Jag tror på mig själv , det brukar jag inte göra. Jag ska klara allting på sommarskolan. YEY vilket bra självförtroende. jag är bäst , TJALALAALAL . driver =(


Bästavän!



låten säger rätt mycket . Ta åt dej det positiva i låten .. menlite av det negativa oxå. Du är trots allt min syster & bästis. Jag kommer alltid älska dig vad som än händer. Elin sjöberg!

Handboll , skola & plugg

Hade ingen ork att blogga igår och idag när jag kom hem från skolan satte jag mig direkt och pluggade , yes jag är duktig! Men idag har jag som sagt pluggat efter sommarskolan & sen har jag tränat . Tränade handboll ,det var typ tre veckor sen. Det var sådär kul , inte jätte kul. Men det blir säket bättre. På lördag är det eken cup , äntligen träffa rimbobrudarna , trion & fjuutis . Men nu ska jag in i duschen sen plugga lite engelska glosor som jag fått. VI HÖRS PÅ LAN ,eller hur elin =) ?


UT!

Tänkte dra ut med bästis ,  vet ej hur det blir med det. Ska antagligen träffa några också men det vet man ju aldrig. Kommer hem senare och då drar jag in i duschen , fixar mig / plattar håret sen så sooover jag en skön sömn och bloggar imorgon. Kanske hinner senare också men det vet man aldrig! PUSS

Sommarskola!

Första dagen av sommarskolan avklarad. Det gick ändå rätt snabbt. Jadu prov på fredag och ledig måndag & tisdag för då är det eken cup. Assoooo jag blir så irreterad , vill ha sommarlov =) Men vi hörs , ska plugga nu innan mamma slår ihjäl mig , haha driver! Men hörs . PUSS

Mina söta läsare!

Jag har funderat på en frågestund men vet inte om jag ska ha de ?  Eller kanske börja med videoblogg? Vad krävs för att ha kvar er mina kära läsare? :)

Mina söta läsare!

Jag har funderat på en frågestund men vet inte om jag ska ha de ?  Eller kanske börja med videoblogg? Vad krävs för att ha kvar er mina kära läsare? :)

Sommarskola suger balle!

Måånga vet ju att jag har sommarlov , men egentligen har jag ju inte det. Jag ska gå sommarskola , för jag har missat en massa prov. Och fick nyss veta att Cecilia att vi skulle gå från nio till tre VARJE DAG. Asso min skola är saaaaajk , hatar den . Jag tänker ffahn heller gå till tre , högst till tolv. Det är sjukt , en soommarskola är till tolv & inte till tre. Jag blir så jävla irreterad. Aja ni märker väl imrogon när jag kommer hem om jag är på bra eller dåligt humor. Nej jag orkar inte med skola två veckor till . Och nu måste jag plugga stenhårt , tror troligtvis att jag får dataförbud för jag pluggggaaar aldrig , hahahah , för om jag hade pluggat hade jag kunnat gjort dom här proven & inte alls låtsas vara sjuk . HAHA duktiga jag. Nej nu ska jag verkligen köra hårt på somarskolan . Men orka till tre? hahaha nu får jag väl sluta waina men ändå .. hahah. Nu tycker jag synd om mig själv , måste fråga pappa om en pengar  för jag ska handla en sak imrogon , höhö.Puss


Varför är jag sååå c00l ? .. -.-'

Söndag .

ja här framför datan sitter jag igen.. som vanligt. Har precis duschat & klätt på mig & ska snart bege mig till bästavän , vi ska nog till rbg och vara med david. Mys jag vet! såå fking skönt med sommarlov , fast ska gå på sommarskola denna vecka , för jag har missat en massa prov pga en massa annat . Men men , nu ska jag sminka mig lite sen ska jag ta moppen till pelin. Puss på er söta!


saknar gräddö.

Hämnd i detta inlägg!

Igår var jag som sagt på student fest hos min älsklings kusiner. Jag verkligen älskar mina kusiner, typ lika mycket som mina bröder! Jag hade så kul igår , det var verkligen min dag igår. Först så gick jag ju ut nian , ÄNTLIGEN , nu äre sommarlov ;o .  Sen drog vi på student , så najs asso!  Glömde självklart kameran hemma , men dom skulle lägga in alla bilder på facebook så man kunde ta bilderna där. Men men på kvällen vid halv nio så drog jag från studentskivan & drog hem till bästavän elin . Jag sovde där , var otrloigt mys.. alltid lika mys att sova hos sin bästavän , chill visst? 

Idag är det sveriges national dag , jag ska ut och äta med familjen sen ska jag vara med bästavän igen. Men vi hörs bloggen .
 Bjuder på en snygg bild längre ner på inlägget för hämnd !




Min älskling! ( asgammal bild! men jag minns den dagen ...)

Godnatt

Nu ska jag gå & lägga mig . Måste skärpa mig med att blogga. Ska uppdatera ofta nu, eftersom jag snart får sommarlov. Men ska faktiskt gå sommarskola , ssscchhh ...
Godnatt mina söta läsare !


c00ling , jag vet!

Imorgon (Y)

Dålig uppdatering , men skit samma de är ju min blogg så jag får uppdatera när jag vill (?)
Mer till idag . Vi åkte till hovgården ´& det tog åååår och dar för att komma dit . Det var alla idh klasser på bergius so drog dit. Så vi åkte ju med sjuor & åttor också , det var hemskt att åka med sjuor . För när vi kom till hovgården blev vi uppdelade åttor & nior tillsammans och sjuor ensamma , så ena gruppen fick käka och dom andra fick gå och lyssna på ngn guide, och ja fick åt lunch först sen lyssna vi på den där tråkiga guiden . Men när vi lyssnat kalrt på guiden , så har alla åttor med en lärare åkt med våran buss. Alltså vi hade betällt ngn ersättningsbuss till ön för den gick bara fem gångr om dan typ (?) haha men aja , så dom åkte med den . Så vi fick gå i regnet 3 km om inte mer till båten ( man var tvungen att åka båt ) och efetr vi åkt båt så får vi en till ersättningsbuss så det löste sig efter då . Men ändå fett surt att dom tog bussen precis. Dom åkte typ 10 minuter före oss. Kunde dom inte typ vänta på oss ? åååh hatar läraren som är med oxå. Hahah och den läraren som vi hade var ju Rektorn , undra om han var måttligt irreterad? de har jag ingen aning för han tog itne ut det på oss. 


Vet ni alla en sak ? Imorgon går jag ut nian , så jävla najs. Men sjävklart ska jag gå sommarskola .. blää & dessutom så tar min kusin studenten , snacka om att jag längtar till imron. Men vi hörs , måste fixa till imorgon & gå ut med min älskade hund! pussen


visst är min hammarbynalle söt? jag vet , ni behöver inte äns säga det. Hammarby i mitt hjärta!

Tänk alla gånger - fonky fresh , sommarens bästa låt år 08! miss..

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad.



Känner att låten stämmer på väldigt mkt. Min värld har rasat för du är borta,..

Regning dag = inge tältning för min del.

Tjena alla som älskar mig. Ja idag skulle jag som sagt tälta med alla idh klasser i min skola , men det regna en massa & jag frös ihjäl så min mamma sade till mig .
mamma - Måste du tälta? du kommer bli sjuk & smitta din bror, det är farligt att din bror blir sjuk.
jag - nej absolut inte.
Så jag drog med alla under dagen sen stack jag hem vid tolv så ringde mamma och sjukanmälde mig & det kändes precis som jag var ledig, wihoo liksom (?). Skulle stuckit till elin när jag kom hem , men jag käkade sen så somnade lilla jag vid datan & sen när jag vaknade så gick jag och lade mig i min säng . Klockan var ungefär ett när jag somna och när jag vaknade var klockan halv fem , jag har sooooovit väldigt länge. När jag vakna sså åt jag och nu sitter jag här. Har oxå bestämt att jag ska åka till rosersberg ( losersberg) där alla idh klasser tältar , men bara om det är finare väder än idag. Annars så drar jag till skolan , mihihi fick faktiskt det. Ni vet ju att alla älskar mig såklart ´dom ville ha mig i skolan istället . Snart ska jag sova , är sjuukt trött. Måste ringa milli också, det lovade jag henne. haha min söta lilla pingla , mihi ! Men vi hörs bloggen . I know you love me, xoxo!




En bild på stekaren Lisa som jaa typ frös ihjäl som alla andra. Lider med er som måste tälta !

(klicka på bilden för större bild )


RSS 2.0