rubrik

Har precis kommit hem. Har varit på utvecklingsamtal. Det gick riktigt bra, duktig flicka jag är! Efter drog jag till väsby centrum , eftersom jag inte får träna försöker jag ta vara på tiden. På torsdag skiter jag i allt , jag tänker träna , saknar fan innebandyn! Sitter och pratar med min älskling dessan , hon har fått tillbax sin kamera efter en olyckshändelse * ;/ * Men vi hörs nu!



rubrik

Har precis kommit hem. Har varit på utvecklingsamtal. Det gick riktigt bra, duktig flicka jag är! Efter drog jag till väsby centrum , eftersom jag inte får träna försöker jag ta vara på tiden. På torsdag skiter jag i allt , jag tänker träna , saknar fan innebandyn! Sitter och pratar med min älskling dessan , hon har fått tillbax sin kamera efter en olyckshändelse * ;/ * Men vi hörs nu!



sagan om albin!

Konstig dag idag , men den här dagen glömmer vi!


Här är en låt som mina barndomsvänner har gjort, som jag umgås ännu en idag . Jag älskar er pojkar!

I like körkort

Juste! Har glömt att visa mitt snygga körkort till epa, I like it. Tyvärr så njuder jag itne på min namnteckning & bilden !


trion är det ända jag behöver!

Var ungefär två timmar med trion. Sen nu drog jag hem för att äta & ska duscha och fixa mig. Kan liksom inte ha mjukis kläder och en knut på huvet när vi ska möta några och umgås med dom, okej om det bara hade varit trion! Så strax ska jag in i duschen och fixa mig. Ska prata skånska hela kvällen att vi bestämt, hahah så helvete kul vi kommer ha!



Det är så härligt att ha två äkta vänner som man kan prata om allt med. Tänk er själva att ha två vänner som alltid finns här , dom stöttar en i vått & torrt. Jag älskar min bara min trion.
 
Kärlek till oss ♥


konstig men rolig kväll igår!

Kom hem alldeles försent för att blogga. Träffade Linnea & viktoria när jag  var påväg hem från trion 0 underbara sofie! Så jag gick runt med dom i märsta, vilka underbara brudar. Just nu så sitter jag och lyssnar på stcok&buchts låtar , deras låt om albin är grymt bra. Mina föräldrar håller på att lyssna på den nu , grymt bra för att vara Viktors första låt. Ska strax dra & umgås med trion, min älskling hannah har körtelfeber , så det blir bara mys nu den här helgen. Fast imorgon då ska jag dra med pappa och handla sakerna som vi beställt och sånt till bilen =) Kärlek till alla


Jag saknar dig Mini ♥

mot trion

Hej bloggen. Var hemma från skolan idag , orkade inte skolan. Idag ahr jag inte gjort alls så mkt. åkt iväg med mor & far och vi har checkat inredning t min epa. Det är lite saker som återstår. Nu ska jag dra iväg med trion, vi hörs på mobilen kanske? pussisar


vi är bäst <3

lång skitdag!

Igår var jag med desiree hela dagen så kunde tyvärr inte uppdatera. Vi kollade på film och mysade galet. Desutom bytte vi namn på facebook, Lill hellis & Lill arvid , så jävla balla vi är!

Idag är min älskade trion på bal i ekilla. Och själv så har man precis slutat skolan , så jävla sjukt att sluta nu. Har träning nu men får ju inte träna för min rygg. Ryggen blir förresten sämre och sämre sukt drygt, och man får vänta fett länge på läkare....

Imorgn funderar jag på att vara hemma , ta det lugnt och hjälpa mamma helt enkelt, riktigt skönt skulle det vara. I helgen hoppas jag på att epan blir klar, skulle behöva den nästa vecka eftersom vi har julbord och vi slutar elva på kvällen , vågar inte åka ensam buss då ;o Vi hörs , för jag ska äta middag sen sova och plugga!

blogg.se fuckade igår.

Förlåt för dålig uppdatering! Har varit så mkt dem senaste dagarna. Varit i uppsala två ggr typ? Umgåtts med familjen & tagit det lugnt dessutom pluggat! Idag har jag varit i uppsala som sagt, köpt inredning till bilen , blir leopard fleece medans vi letar efter teddy tyg. Pappa och jag ska nog till tygaffären imorgon och kolla? Sen ska vi köpa ed hardy klädsel till stolarna, grymt ballt! Sen kollade jag telefon antingen sony ericsson med 12.1 eller en aino sony ericsson 8.1 , det lutar mot ainon, för den är grymt mkt snyggare! Men men imorgon äre kort dag därefter så drar jag till ekilla för att umgås med trion? Eller först pappa då somsagt! Men vi hörs , cya!

Lycklig!

Ikväll blire brudarna. Vi ska festa loss, underbart! Just nu sitter jag och lyssnar på en skit gammal skiva, det får mig att tänka på dalarna... I miss dalarna! En sak jag & bror har bestämt är att vi ska åka till dalarna med min epa, galet naiz. Hahah vi får åka två timmar tidigare än vad man behöver, men care .. jag vill ju köra epa. fyfahn vad jag ska styla för mina kusiner där uppe. Dom här låtarna jag lyssnar på lyssnade vi på när mina kusiner hade epa, ochdå var jag drygt sex - tio år? så sjukt länge sen! Men till kvällen ; Ska ju somsagt träffa brudarna, dricka lite gott och så.Men först kommer farmor hit och äter, min älskade farmor♥
Länge sen man såg mormor , ska nog dra till henne imrogon och äta pannkisar =D Vi hörs .

Vet att man itne ser så mkt , men det är i alla fall min epa. Den ska nog säljas , vill ha en finare. Men får se, måste hitta ngn pärla först.

ni behöver inte läsa, bara skriver av mig lite.

Pappa & Mamma , förlåt för allt. Jag älskar er verkligen. Jag vet att jag inte är dotter ni kanske velat haft, men ni ska förstå att ni är verkligen guldvärda. Hade jag inte haft er så vet jag nog inte hur jag skulle leva & beteé mig. Jag finns här & jag ska kämpa för allt ska bli bra igen..jag hatar att bråka med er ...flåt


trion är allt , pappa och dotter dag!

Har ni haft sånna där dagar ni inte orkar och är på allmänt dåligt humör? Det är så jag har nu. Jag är sur & grinig inombords. Så jag stannade hemma ikväll, skulle umgåtts med trion, men kände inte för att jag skulle dela med mig av mitt dåliga humör. Så idag blev det en dotter & pappa dag. först efetrskolan drog jag ner & vi fixade och trixade med epan. Efter ett tag drog vi och handlade godis, och sånt där! Och nu har jag precis kollat på idol , det är nästan så att det blev mig på bra humör. Nu har jag lust att gå ut i skogen med hunden och ta en långpromenad, men nejnej det tror jag ej jag får för min far, haha! Men ska iaf ut med yhunden sen kolla på vem som åker ut idol. Precis innan idol börja kom även min största bror jocke och han är här ännu , dryga bajsbarn han är! Men jag älskar han ändå =) Men vi får höras bloggen


I alla lägen är det ni som kommer först. Förlåt för vad jag utsätter er för, det ska bli bra.  Det är trotsallt trion , jag älskar er ! =)

Vilken härligt fredag , ontontont

Bloggtorka tyvärr. Försöker uppdatera, men har ingenting att skriva liksom? Dagarna ser likadana ut.. fuck this shit. Pratade precis med dessan i telefon. Har för det mesta varit på dåligt humör , orkar itne. Har så jävla ont i ryggen, ska till kiropraktorn, läskigt!

Pga att jag har så ont vilar jag idag, kollar på idol med papi. efetrsom mamma är på ngt? Mysigt! Men vi hörs!

Epan kanske blir färdig i helgen , får nog köra på Söndag , men vi ska köpa lås till den!




Jag bloggar för johanna brags skull , hon tjatar-.-'

Några personer ber mig uppdatera min blogg, men jag hinner itne. Jag vet att det är jätte dålig uppdatering men sånt är livet. Har en massa plugg & sen träningar.

Kan berätta om helgen. Ifredags så började det med att jag var med trion hela kvällen , vi chillade ooch kollade på idol & snackade gossip. I lördags så hade hannah tjejmiddag, det var riktigt mysigt, att bara kunna vara . Att skratta och ha kul, för det var något jag hade i lördags! Sen igår ( söndags ) så var jag med dessan och laddade upp bilder från hennes kamera. Den har ju gått sönder så hon fick låna ett sånt där kort man stoppar i memory kortet i. Så nu har jag ännu MERA bilder ;)

Idag så var jag i skolan, vi slutade en timme tidigare. Självklart vare vår mentor anders som var borta, SOM VANLIGT! riktigt jävla drygt, undra om han får sparken för han är borta för mycket! Men nu ska jag fixa mitt hår sen ska jag äta middag & sen åka till träningen. Riktigt najs! Vi hörs, kärlek på sötnosar.


Jag älskar dig Hannah

Ibland är man taggad.....hahah jag bjuder på mig själv!! xD

Jag var blond där ,  denna bild är från en galen natt på höstlovet.

We was there =)


fredagen den 13onde :O

Kom hem vid kvart i fem. Och den här tiden jag varit hemma har jag snackat med mina föräldrar. Ska strax äta middag , sen blire självklart trion!
Hade matte prov idag, gik sisådär. Men men. Vi hörs väl när jag kommer hem? kärlek

fett stolt

Hej bloggen, eller vad man nu säger`? Kom precis hem från uppsala , blev medtvingad dit för att köpa skor , köpte ett par sånna där fakeuggs och sen ett par skit läckra stövlar med nitar på! Sen gick vi in på ikea, träffade min kusin där inne , riktig härligt! Ska nu plugga lite inför matteprovet som vi har imorgon, wioh. Fcik dessutom VG på mitt prov som jag gjorde igår , fett stolt :')



sugen på vattenpipa

Idag har jag varit med Hannah & Moa. Det var riktigt länge sen jag träffade moa, och självklart hade vi skit kul! just nu sitter jag och pratar med kimmish på msn. hahah vi sitter och skickar randommusik till varandra. Han gör mig sysselsatt iaf. Men nu ska jag kanske plugga lite matematik , haha nej usch det pallar man inte! Vi hörs , kärlek.

Btw JAG VILL RÖKA VATTENPIPA , BLEV FETT SUGEN !


vaccinet är slut , lättad!

Kom hem för ungefär 40 minuter sen. Hade ju prov idag, tyckte själv det gick ganska bra, hoppas på ett G iaf.
Det var bestämt idag att hela min familj skulle ta sprutan mot svininfluesan, men yeaaaah vaccinet är slut. Blev fertt lycklig! Nu ska jag ut med hunden sen ska jag dra mig mot hannah. Vi hörs!


Jag älskar dig Evelina, vad som än händer.. :/<3

Vill , vill , vill vill vi...v..

Just nu skiter jag i smärtan, för jag ska träna på torsdag. Jag kan itne sitta hemma och ruttna , för att ha ont & för att jag är lite förkyld... NEJNEJ jag ska på innebandyträningen på torsdag. Usch ushc , nej men idag har jag varit ute och träffat elin oxå, skönt! Och strax ska jag lägga mig och pluugga, USSSSHC! jag kanske kan vara sjuk imorgon också, så kommer jag till skolan på torsdag och sen träna? aah, kanske så. Får se!


mötte upp elin

Nu har jag precis kommit hem efetr att först handla sen kom jag hem och åt middag. Sen tvingade elin ut mig , så åkte upp till vikinga där hon & kristian var. Haha sen drog vi hem , haha hade kul på hemvägen i alla fall. Nej nu ska jag börja plugga, pallaaaaaaar inte! Vi hörs

mitt egna tema äger allt

Ni kan skriva upp att det är jag själv på mitt tema & jag diggar det fett hårt. Ni kan glömma att jag säger till er vad det är för hemsida , WIHO :D Ni kan ju gissa att jag är självkär, gud så snygg jag är i temat. Självklart är det rosa i det också ♥

sjuk

Jag blev hemma idag från skolan. Riktigt skönt är det att bara ta det lugnt. Har somsagt gjrot illa min rygg , det är så att fixa med epan.. som jag gjorde med papi i lördags! Men imorgon blir det skolan, har två prov. Sitter och pluggar samtidigt som jag laddar hem ett program där man kan göra eget tema till mobil, ni kan ju gissa hur mitt tema ska se ut =)  Vi hörs bloggen!


låten är gammal men den säger så mycket ändå


Låten säger så fuckat mycket. Jag minns min barndom som det vore igår. Vill tillbaka och ta vara på tiden då man var liten .. ♥

grattis till min älskling

Grattis älskling , nu jävlar smäller det! Tänk att vi känt varandra mer än tre år. Sjukaste minnena har vi ju oxå, älskar dig allra mest min bästavän ♥

MINNEN SOM ALDRIG DÖR UT!

hatar mitt nya schema

Precis hemkommen från skolan, inte najs dag idag. Har haft så ont i hela kroppen + min fking rygg som kommit tillbaka. Skit kul , eller inte! Varit på dåligt humör i mestadels av hela skoldagen. Men nu när jag kommer hem så blev jag glad , för min mamma sa ngt? Och dessutom har min moder färgat samma hårfärg som mig , skit kul!


Nej nu ska jag ta och plugga livsmedelskunskap & hotellkunskap, usch jag kommer ruttna i skolhelvetet! Har ju fått nytt schema , det sög ´ännu mera än vårat gamla? åååh hur planerar skolan? -.-' puss

storebrors tatuering

Min bror tatuera sig för någon dag sen. Riktigt stolt över min bror , för det är ju ett jävligt känsligt ämne att tatuera sig på ;

Det är hela familjens personnummer , förutom hans eget.

bilden


Säger så mycket , en egentligen ingenting om hur mkt jag älskar er.

läskigt värre

Dålig uppdatering, who cares? Vilken helg måste jag säga, det har varit trion+anchal hela jävla helgen. Det är så jävla underbart att umgås med dem! Igår tog vi det chill hemma hos dessans mormor med lite olika grejer.

Idag gick jag och mötte trion så drog vi hem till hannah. Och det läskiga är att när vi sitter i hannahs rum hörs det som ngn kommer in, fyffaaaaan!!! Men som sagt, det spökar hemma hos henne, har aldrig varit så rädd. Sen när jag och dessan drar hem så har någon tryckt på några knappar i hiissen? sen så gick vi till norrbacka, där jag & dessan skiljdes åt olika vägar. Då började det med en bil kommer i fullfart där den inte äns fick köra , på en bussväg. Den stannar lite försiktigt vid oss sen kör den vidare. SEN kommer den tillbaka, då får jag & dessan panik så vi går till varandra och börjar gå åt ett helt fel håll, hah! Konstig dag idag , ´helvete vad läskigt det har varit!! HAHA. Men vi hörs , nu ska jag jkolla på film . Kärlek till dem bästa! Bilder på helgen kommer!


brunett , så jävla hett!!

Hej bloggen , förlåt för konstig&dålig uppdaterign , men har ej tid. Haha idag har jag gjort en liten förändring på mig. I'm a sexy bitch now , because I am BRUNETTT SÅÅÅÅ HETT!! :D
Ska jag vara blond eller som nu , BRUNNETT?:D



Osminkad här

RSS 2.0