Haha skrämde skiten ur dom! ;D

Tjenare bloggen! Är här på Gräddö nu med elin. Sjukt jävla najs säger jag bara , gräddö har verkligen varit efterlängtat! Igår när vi kom så var vi som sagt med Johanna och Niklas, vi plundrade båtar.. Eller snarare Elin & Niklas . Jag och Johanna höll vakt så ingen kom. Hahah när vi skulle gå tillbax hem ( vi gick genom en svart skog och alla var sjuuukt rädda , MEST jag ... jag börja nästan böla)  HAHAHA måste bara säga att Niklas är en käärring!

Medans dom plundra så satte vi ju vakt. Haha vi drev med dom och smsade och sa att vi drog hem. Men det roliga va att vi satt i en buske .. Så vi skrämde skiten av Elin & Niklas.. HAHAHA assso jag har inte haft så roligt på riktigt länge. Var bara tvungen att berätta det där. Nu säger mamma att vi ska käka. Puss sötnosar!

niklas ;D

Sitter här med gulliga niklas i telefonen * inte gullig* men aah.. han är såå cool tkr han.. host?:O haha men han ville att jag skulle skriva ett inlägg om han. Och nu klagar han på attt jag slår sönder mitt tangentbort., vilken fjant han är! Men vi hörs ska vara social med pojken i telefonen. Haha imorgon träffar jag äntligen han -.-' hah PUSS

Du är mitt allt älskling!

Ingen förstår nog hur lycklig jag är som har dig vid min sida älskling. Jag älskar dig mest k oavsett vad som händer!

Gräddö imorgon!

Har precis käkat middag med hela familjen. Det var härligt! Innan jag käka var jag med bästis & vi var ute och sådär. Finns alltid här min älskade bästis! Imrogon blir det gräddö , najsigt bajsigt. Datan hänger med ifall att det händer ngt =) Äntligen får jag träffa alla underbaringar! Men nu måste jag fixa och så tills imorgno , juste ringa bästis oxå! Puss

<3

Bästavän , vi igenom allt! Oavsett vad som händer kommer jag alltid finnas här. Du är min andra halva . Jag älskar dig av hela mitt hjärta<3

Snabbt inlägg ?!

Har lagt på typ för en kvart sen med niklas. Haha det blev en massa snack med den där grabben asso, helt klockren! Sitter här och väntar på att mamma & pappa ska komma hem med mat , hahha vi har inte ätit middag ÄN :O Och väntar på att bästis ska komma hem , så vi kan snacka lite. Bästavän , finns alltid här !  Nej nu ska jag fixa klart med min ipod , laddar på en massa musik!


Efter jag käkat ska väl Niklas , den där random snubben som är klockren, ringa igen ;D Hörs!

Telefon med randomniklas

Sitter här med Niklasbajs i telefonen . Vi ska kanske bara till kolmården pga av några saker. Om det inte blir kolåmrden drar vi till gräddö istället, najs eller hur? Men nu måste jag vara social mot honom. PUSS


ointressant inlägg

Den här dagen har blivit lite knasig men aah skit samma. Dagen började med att babe ringde och väckte mig... -.-' haha nej det gjorde faktiskt ingenting! Pratade typ en timma med han sen så drog jag till bästis och köpte grejjer till kolmården , eller snarare bästis köpte . Sen åkte vi hem och gjorde ingenting. Sen drog jag hem och käka med HELA familjen , det var verkligen länge sen vi käka allihopa. Care på det ? Snart ska jag lägga mig och kolla på film och prata med älskling eller smsa venne hur det blir med det?!? Men vi hörs. Åker till kolmården på måndag och är sen borta till fredag , får inte ta med mig datan för elin men det vet man aldrig hur det blir? PUSS!


Vi hörs på LAAAAAAAAAAAAN!

Varit på kyrkogården!

Ojojoj , kom hem för en timma sen. Då jag lämnade hem Camilla,haha! Men nu sitter jag här och ska dra mig till tvn. Prata med några i telefonen och självklart med min älskling oxå! Men idag har jag och Camilla varit lite överallt. Från kyrkogård till att kollat kossor&lamm, najs jagvet!
Imorgon skulle jag vara med Camilla sen ska jag väl packa för på söndag morgon .. Då drar jag med min bästis till kolmården. ´En av mina datorer är självklart med, så med mig blir ni inte av med ! Men nu ska jag kolla på filmen som går på tv. Pussss


Coola vi är, älskar denna brud!

Dålig uppdatering .. I know!

Tjo alla c00la! Just nu sitter jag här med Camillaälskii och lyssnar på "lonely , i still lonely" HAHA! Men men hon slaggar självklart här, najs eller hur ? Vi har köpt läsk , festis och godis, och vi ska snart sätta oss vid min underbara soffa och kolla på rosa the movie och the grudge 2.. Hoppas bara älskling hinner ringa när vi sätter på the grudge :| Nu ska jag dra hörs bloggen!



Feel the pain , ni får inte vem älskling är ;D


Camillabebis & Jag , haha älskar denna sköna brud!

Elin slaggar här!

Har precis kollat på tv med elinpelin. Hon ska sova här inatt, mys som alltid! Om en halvtimme typ så kommer nog Niklas ringa mig, YEY! Men men ska dra mig mot tvn igen. PUSS

Random

Igår orkade jag verkligen inte uppdatera. Jag & elin var ju som sagt i stan , och äntligen fick jag mina shutters =) haha fick oxå med mig två par tshirtar från gina. Efter vi var klara så drog vi tillbax till centralen ochn mötte upp ngn brandt ( elin kille -.-' ) och där lodade vi i ungefär en timme , haha fyffahn vad tråkigt det var. Haha men det roliga var ju att när elin och brandt strula så går elins mamma förbi , HAHA fyffahn vad jag garvade , årets tabbe eller? Nej då !

Mer till idag. Skulle varit med Elin & Camilla men det vet jag inte om jag pallar . Och idag åker min mamma till gräddö också så vi blir hemma med pappa , YEEEY. Hahaha älskar att vara ensam hemma med min pappa, får göra precis allt och ja det är najs! Men nu måste jag fiixa mig eller ngt så inte hela dagen går åt. Puss!

HAHA

Jag lever bloggen, haha .. Såå rolig jag var nu , visst? Idag blev det ingen utgång nej  .. tagit det chill och sånt. Just nu pratar med min bästis elin , vi varit lite fram & tillbaka osams.. Men nu är det löst , om man inte bråkar så lär man inte sig inte sina misstag? Och vi bestämde ändå att vi skulle in till stan imorgon, yiho nu får jag köpa min shutters OCH NEJ JAG ÄR INTE FJROTIS .. tkr brillorna är grymt balla... bara att kunna ta kort med , inget annat.- Kanske på fest men ingen annnanstans går jag runt med dom =) Väntar oxå på att en ska komma hem , han kommer heeeeeeeeeeem sent .. Nej men vi hörs . Är alldeles för glad att skriva här .. MOYHAHAHA :D


* helt oseriöst inlägg kanske ... men soo min blogg biatches *

Sara & bella , mina älsklingar!

Ojojoj , dålig uppdatering jag vet! Men när man är med Sara och Bella har man inte tid att sitta vid datan? haha . Mer om vad jag gjort idag. Vaknade vid tolv utav att sara och bella bombade mig på sms , och sen ringde . Ibland undrar jag om man inte får sova i det här landet  ? haha , driver! Men när jag fixat mig så tog jag och Bella bussen upp till valsta. Mötte Sara vid valsta centrum och sen gick vi till sara och chillade . Drog hem vid typ tre . Och nu har jag kollat på film och ringt min mamma , dom är närsomhelst hemma , sköööönt! Nu måste jag städa mitt rum. Ikväll blir det nog utgång med Bella & Sara om jag pallar , ffahn jag somnar tillochmed här framför datan. Vill sova men nejnej -.-'' Vi hörs bloggen , skriver senare ikväll , kan jag nästan lova! Puss =)


så jävla sant !


Mjauu

Ja nu har viktor dragit. Rätt skönt att ha lite sällskap , men en sak som jag blev ännu lyckligare över är att min bror ska sova hemma inatt! Träffade han ute när jag och viktor drog ut en stuund . Chill, visst? haha . Nej nu ska jag typ kolla film sen fortsätta dryga med viktor på msn (Y) Imorgon kväll ska han oxå komma hit, vi ska försöka ta med marcus oxå , härligt! Óch nej ni som tror att jag tycker om Viktor , vi är barndomsvänner och är bra vänner. Men vi hörs bloggen. Puss


Random

sitter just nu  med niklas i telefon , dryyyyg :p hahaha men vi hörs bloggen !
Ska typ möta viktor nu , sen ska vi ha det chill , haan gör mig sällskap här hemma:D<3

<3

Jag älskar dig på riktigt ,  du är i mina tankar hela tiden!

natti!

Godnatt min fina blogg. Tror jag går och sover nu . Hörs imorgon!

Spana in bruden!

En blogg jag ofta läser är http://baramichellee.blogg.se/ . Hennes blogg är verkligen värd att läsa. Hon är världens sötaste . Puss på henne! Läs!


Michelle <3

Dagarna på Hälsingland eller Långvind som det hette.

Nu ska jag försöka berätta lite kort om dagarna vi var i hälsingland!
Dagen vi kom ( mååndag ) ; När vi kom fram efter en lång bilresa så drog vi direkt ner till havet och doppa fötterna och tog en massa kort. När vi kom hem käkade vi middag. Efter middagen drog vi till en insjö där vi badade, helt ärligt så har det varit mitt förssta dopp för iår , helt sjukt.. Jag som älskar att bada =) Men men sen efter dog vi det chill och sen somnade vi nog vid tre (?) .
Tisdagen ; Vi vaknade vid nio , käkade frukost och sen chillade vi hela dagen , solade och typ badade?!
Onsdagen  ; Vaknade vid halv tolv , käkade och fixade oss till stranden sen drog vi till insjön för där var det mycket varmare , där låg vi en halvtimma sen gav elin upp , hahha för mycket äckliga småkryp . Drog tillbax till stugan och chillade resten av dagen , tog en promenad och aah sooooov som vanligt.
Torsdag ; Tvungna att vakna nio för sen kunna gå upp och fixa för idag åkte vi hem , vid elva var vi påväg hem.

Och ja nu är jag hemma. Eller kom ju hem vid halv fem men har duschat &sovit , vaknade nu , haha jag älskar att sova ! Nu ska jag fortsätta blogga lite. Puss alla söta !


Dålig uppdatering

Hej bloggen , äntligen hemma efter en underbar vecka med Bästis! Hade inte lust och skriva i bloggen när jag var där , för det var sååååååå segt, hah! Och lite bilder blev det faktiskt men dom kanske kommer ut senare. Nu ska jag packa upp och sova. Berättar mer senare!

Hopppas det är fint väder imrogon , då jävlar ska jag dra till mina kusiner och bada , mihii =) <3
Puss!

Hälsingland

Som jag har berättat tidigare så ska jag till hälsingland. Det är elins sommarställe men även hennes farmor och farfar bor där. Jag tycker det ska bli jätte skönt att komma bort lite. Inte sitta och ruttna nu när det är inte så fint väder här i stockholm. Självklart tar jag med mig den bärbara datan , och internet har jag oxå. Hej jag är datanörd (a) Och självklart ska vi bada och sola (?) om det blir ngn sol. Bilder kommer säkert när jag kommer hem. Men nu måste jag börja packa och så. pusshejs


Godmorgon ?

Vaknade för en stund sen. Gick direkt till tvn. Just nu var det reklam på programmet jag såg på . Nej nu börjar det igen, haha vi hörs! 

HÄLSINGLAND IMORGON! (Y) 

Skulle jag passa med brunt i underhåret?

Har precis ätit. Snart är Camilla påväg. Vi har haft det myys & kommer ha lika mys nu!  Gjorde oxå en liten förändring .


Alltså förändringen är att jag färgat håret brunt i underhåret , blev det fint? :)
hahah nej men driver, det är fejk . Men ska faktiskt färga underhåret , funderar på och göra det här snart ! Vi hörs för nu kommer Camilla! Älskar er alla!

;)

Nu ska jag bröja fixa mig , för sen ska jag träffa camila bebis och umgås med henne . Sen mot kvällen träffar jag väl elin? Äsch det vet vi itne än ;ö Men måste skynda lite. puss

hörs på ... LAN?

Blogg = ingenting för mig?
Vaknade för en drygt timme sen av ett sms från en sötnos. Sen så har jag smsat med sötnos och Emmabästis. Saknar Emma grymt , hon är i göteborg nu & tror just nu sitter hon nog i en karusell på liseberg? hah. Idag hoppas jag har träffar elin , men det tror jag? Sen ska jag hem och packa lite smått för på måndag drar jag till hälsingland , äntligen slipper jag den här skiten (Y) Men nu ska jag fixa mig. Puss på dig!


Hatar rubriker

Haha jadu.. Bloggning är nog ingenitng för mig eller vad säger ni? jag har inte tid med det längre?.. Men men sov hos elin inatt. Somnade vid ett , var galet trött.
Idag har jag varit med min älskling elin igen , vi har myst och kollat film. Och nu drog jag hem för jag somnar ffahn snart . Funderar på att gå ut med hunden en stund. Känns som jag behöver lite luft ?! . Ja så får det nog bli? Vi hörs!

Knasigt inlägg.

Igår blev det ingen bloggning.  Dagen igår började attn jag gick upp NIO haha aah tro det eller ej , men sen så åkte till mormor och var där till sju typ (?). Och åkte direkt till elin , hon har äntligen kommit hem. Sen drog vi hem till mig och jag skjussa hem henne vid elva. Sen blev det data & telefon med jesper<3 . Men idag vaknade jag utav att vissa bombade mig på sms.. tack tack -.-'' Drog till elin vid elva och varit där till typ fem då jag drog hem . Och aah nu sitter jag här , helt nyduschad och fräsch. Ska strax bege mig till bästiselin och vara där övernatten.

På söndag beger jag mig till bästis farmor . Hon bor i hälsingland och är där till typ torsdag (?) Sen är jag och bästis hemma själva hos mig . Från torsdag till söndag. Och sen ska aah vissa komma. Men nu hörs vi . Ska fixa lite med mitt minneskort på mobilen. Puss på en sötnos!


Varför är jag så söt? ;ö

Mjauu

Hahah idag när min bror kom , då löd vårat samtal såhär ;
- Har du svalt en frukt eller något , fan vad du låter
- Nej jag är sjuk.
- Haha synd
- Jag vet , jag kanske har halsfluss , akta dig


HAHAH :D <3

En mormordag imorgon :D

Blev inget mormor. Somnade på soffan sen så fixade jag här hemma . Sen fick vi gäster.  Det blir mormor imorgon , kommer nog spendera hela dagen med henne,mys som fahn , älskar min mormor , hon är som en bästavän till mig! Sen på kvällen kommer bästis hem , åååh så skönt kommer krama sönder henne och göra kanini dansen men henne , mohaha! Nej nu ska jag sitta här vid datan och om en stund ska jag sova för jag ska upp redan vid nio imrgon , haha för jag drar då till mormor sen åker vi lite överallt :D<3
puss!

Hemma från Göteborg

Igår kom jag hem från Göteborg , men var bara inn på datan en stund. Orkade ingenting , är faktiskt sjuk. Var sjuk på partille oxå , det kändes drygt att få kolla istället för att spela , aja . Nöjd ändå med cupen. Har typ sovit till nu? eller gick upp vid ett åt en macka och somnade sen på soffan och vaknade nu . Hahah aahdu , jag är sjuk för så här länge brukar jag inte sova. Men nu ska jag fixa lite , sen funderar jag på att dra hem till mormor ? =)

Btw. Vecka 31 drar jag & bästis med husbilen till kolmården , haha inte helt bestämt men nästan , hahah så sjuktn töntiga vi är egentligen . Mohaha!
Men ska fixa nu. Pussheeeeeeejs!

RSS 2.0