om katten själv får välja

Kom hem vid nio tiden ungefär, då hade jag inte varit hemma på hela dagen. Jag avr hemma hos mammas kompis, ioch var med hennes barn, svbar nej jag tröttnar aldrig på ungar som skriker ;) Jag var där från halv fem till nio, sen innan hade jag jobbat. Och jag jobbar ju med barn ute på Rävsta, riktigt skoj!

Jag ska snart bege mig in mot duschen, för jag badade i en pool hos min mammas kompis. Efter duschen beger jag mig mot sängen. Sista jobbdagen imrogon, skönt men ändå tråkigt ....buuhuuuhuh :((( Sen äre sommarlov för min del, mina föräldrar drar iväg till Gräddö imorgno, jag vill följa med men ändå inte. Men ska nog inte följa med, då ska dessan sova här nån dag.. hoppas på hela helgen hehe :) Men nu ska jag dra mig mot duschen, hörs kanske sebnare annars imorgon kväll. För imnrgon efter jobbet ska jag vara med bästa Elleonor, vet inte exakt vad vi ska göra elr hur länge jag är med henne.. ska bara bli skönt att träfffa ellsan =) puss



Pappa har lovat att min epa ska vara klar senast nästa vecka, annars sa han att han köper mig en ny epa hehe mer än naiz... ;)

Duschad och klar, mot sängen!

Godnatt bloggen, pusseeeen!:*


Väärldens bästa syster, genom eld & vatten!♥

åååh vad du är värdelöööös

Hallådär , kom hem för en stund sen. Har träffat bellsan och syster, var typ ute två timmar... hehe! Men innan det så jobbade jag, bara två dagar kvar på jobbet, usch klänns sorgligt att säga det för jag verkligen att jobba där! Men ja iaf, sitter hä och försöker göra kalrt ett halsband som jag höll på med på jobbet idag, hehe ;) Ska näsomhelst sova, så vi hörs nog imorgon, kärlek baby



åååh vad du är värdelöööös

Hallådär , kom hem för en stund sen. Har träffat bellsan och syster, var typ ute två timmar... hehe! Men innan det så jobbade jag, bara två dagar kvar på jobbet, usch klänns sorgligt att säga det för jag verkligen att jobba där! Men ja iaf, sitter hä och försöker göra kalrt ett halsband som jag höll på med på jobbet idag, hehe ;) Ska näsomhelst sova, så vi hörs nog imorgon, kärlek baby



måndag!

Sitter och kollar på matchen mellan chile - brasilien, 2 - 0 till brassarna... Fast det är ändå en självklasrhet.

Idag var jag i uppsala och bytte ett par shorts, sen handlade mamma och papi litegranna, sen drog vi från uppsala.  Innan uppsala var jag som sagt och jobba, alltid lika roligt =)



Mjauuu ;D

Elleonor Johansson

Du och jag har hållt ihop ungefär ett år snart , och vi uumgås bara mer och mer. Du är det bästa som finns, men dig mår jag bra. Varje gång jag är med dig så ler jag, du är bäst Elleonor. Världens bästa personlighet, finaste! Jag älskar dig gumman, mer än vad du anar. Oavsett om jag byter klass nu, kommer jag alltig vilja ha dig vid min sida. Du är bäst baby! du finns alltid här och stöttar mig, tack för att du ställer upp!


tråkigt

Precis efter jag skrivit förra inlägget så drog jag ut och träffade bebis, sen påvägen hem ringde elinelski. Usch det känns hemskt att jobba imorgon, ett + är att jag får träffa Angelica =) men vi hörs!

Tidsfördrivv ;)

Skriv en person;


.. som du älskar av hela ditt hjärta -  min bröder

.. som är den smartaste du känner - finns nog ingen?

.. som får dig att le när allt känns tungt -  kan inte nämna en,  men christian fick mig att leé igår när allt kändes knas =)

... som är den omtänksamaste du vet - Desiree

.. som är en bitch -  Får tyvärr säga Desiree igen..
.. som är din älskling -   finns ingen :D

.. som är snygg -  Alla mina brudar!

.. som är roligast - Elin sjöberg!
.. som är osmart -  Hannah hehe
.. som är den galnaste du vet  - hehe det måste nog vara jag själv

.. som är den konstigaste du känner - Kim fan... HAHA

.. som är underbar - finns flera
.. som är dum -  DU!  hehe

.. som du kan prata med om allt - Evelina simonsen

.. som är din barndomsvän -  Viktor

.. som du saknar -  hans gamla jag...

.. som betyder mest -  Mina vänner

.. som du har spenderat mest tid me - Finns många

.. som du var dum imot när du var mindre -  venne?

.. som du tycker är snäll - Emelie

.. som du har sportat med -  Melina johansson

.. som du skulle vilja krama just nu - han

.. som du inte har träffat på länge - Niklas.. buhuuhuuu :(

.. som du vet saknar dig - hehehe ;)

.. som du träffade idag - christian , eimen och såå

.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - ingen alls, ska sova snart!


<3

Hallådär,, kom hem för en stund från Steningebadet, riktigt mysigt. Självklart så kan jag inte gå ut mer ikväll, eftersom jag jobbar imorgon biitti, men får se om jag håller mig inne. Är ändå ganska trött... hehe

Pratade precis med min syster i telefon, fyfan älskar henne. Lämnar dig aldrig igen! ♥


epaaaaaaa

Hallådär bloggen, nu ska jag fixa mig och dra till garaget där min pappa fixar min epa :) pussen



mjauu

Skrev ingenting igår, det var midsommar. Jag var hemma hos mina kusiner, väldigt mys! Sen vid tolv så ringde Evelina mig och bad mig komma ut, så det var väl bara att gå ut då. Sen så vid ett drog jag vidare hemåt, var så trött.


Idag vaknade jag vid ett, fixade mig , städade, sen vid åtta så träffade jag dessan , sofie och dessans syssling. Vi fick skjuss av min bror till coop sen hem till dessan , mysigt det är där borta i bondeland när man inte har ngn fking mottagning.... eler inte.. ;) Sen drog vi ute vid halv tolv, mot valsta där vi träffade pojkarna. Sen tog jag halv ett bussen hem, och nu sitte jag här. Ska snart lägga mig, usch vad skönt det ska bli.. hoppas på att inte vakna upp igen =)


Om jag säger att jag älskar dig, så är det lögn.. ;)

fuck

Vad ska man göra när man verkligen inte orkar mer? har du någon känt att ingenting känts rätt?

Låten ...


Shoppppping

Hallådär, kom precis hem . Det har varit en fartfylld dag. Drog som sagt till uppsala, köpte två par skor, ett par leopardballerina och ett par andra skor. Sen åkte vid till eurostop, där jag hade kollat in ett par högklackade skor, haha så dom hängde också med hem. Sen lite annat.

Drog sen till Dessan och pratade en massa med henne, sen drog vi och mötte hennes pojkvän och drog till eddaskolan och rökte vattenpipa med hans vänner / mina vänner. Mycket mysigt, sen så kom min bror och hämtade mig. älskar dig Timbror♥

skit snygga!

Direkt efter jobbet imorgon har jag tvingat iväg mina föräldrar till uppsala för att köpa tre par skor till mig, har hittat två par, dom på bilden är iaf ett måste sen det andra paret får jag se kanske hittar bättre!


Sen finns dom här på eurosko
Mod. 111, CHILLI
vet inte om det blir båda? haha

<3333

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vad jag ska säga.. allt är så obeskrivligt. Jag förstår inte, jag är ingen som faller lätt för personer och jag lär alltid känna dom innan.. Din personlighet gör dig till världens finaste, jag kan inte sluta tänka , tänka på vad som ska hända mellan oss.. vi får se och vänta. Jag vet själv att du tkr om mig , det har du sagt rätt tydligt men jag venne .. Man vill ju va singel nu i sommaR? hahaha men äsch .. kan inte förklara med ord..

Jobb jobb jobb

Hallådär bloggen, ett tag sen. Förlåt men jag har haft fullt upp med att jobba, det är verkligen skit roligt. Känns som jag själv är barn där borta liksom om ni fattar? Det är ju verkligen grymt jobb, bara softa och solaa allt sånt man gör på ett sommarfritids?

Men iaf kom hem vid ungefär fyra, då satte jag mig lite vid datan och pratade lite på msn med några. Sen så kände jag hur mina ögon ville blunda, så laddade ner några filmer, rätt så gamla haha. så nu har jag preccis kollat klart på en av filmer, sanning eller konsekvens hette den haha!

Och nu är även min midsommar bestämd, jag ska dra till kusinerna, sen hoppas jag få träffa mina underbara vänner och får se om jag träffar en annan också..

Men hörs nu, pussen


din kärlek är min drog ;)



vill också festa med mina födelsebarn! :(

Kom hem för en stund från jobbet, eller rättare sagt vid halv fem.  Det var faktiskt riktigt skönt att jboba där, men kanske kommer bli drygt att jobba där två veckor till. Men careface, måste komma in i arbetslivet. Vi hörs nu , ska kolla film och sova.


Grattis till mina söta älsklingar Elin och Isabel som fyller år idag, jag älskar er <3

mjauuu

Kom hem vid typ sju från Lidingö. Sen dess har jag fixat lite till jobbet imorgon, ja jag börjar jobba... sjukt surt. Men fick mig ett riktigt lyxigt jobb , tro mig ;)


Ska strax lägga mig i sängen , snacka lite telefon med baby =)  Förresten snackade jag påvägen hem från lidingö, pratade jag med elin syster i  telefonen, hon kommer hem om en vecka.. var så underbart att prata med min syster! Men nej slutsnackat pussen!

Innan jag drog till lidingö igår, så fick jag även med mig hem från onoff den nya plattången, där man kan göra alla olika lock / plattfrisyrer, sjukt naiz =) Eftersom min andra plattång råkade en viss person ta sönder, hahaha men det gör ingenting !YHAHA


jag just nu, trötttt och sliten frååån igår.

Tack för igår felle <3

lidingööö

hejdär bloggen , vaknade runt ett av att Felicias telefon ringde. Mysigt det är här borta, fast idaf måste jag hem´. Jag börjar ju jobba imorgon bittti så måste dra härifrån senast sex, så jag hoppas verkligen att min bror kommer och hämtar mig så jag slipper åka kommunalt.. -.- bbläää på det!

Men vi hörs, ska äta och sånt nu. Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder , för jag har självklart gflömt att ta några. Men men pussen

ni är bäst

hhallådär bloggen , sitter här somsagt på lidingö och lyssnar på musik. Sjukt mysigt, som alltid.

Jag saknar mina underbara vänner Elin och Kristian som är i hälsingland!


Lidingööööö , IIIPPP

Hallådär bloggen , gissa vart jag befinner mig just nu ;)?`jo på snobbiiiiiiga lidingö. Jag behövde komma bort, och behövde träffa en väldigt nära vän Felicia, hon och jag har varit bästavänner i 6 år snart (Y) Vi ska börja dricka lite snart. Få bort alla beskymmer.

Sitter just nu och kollar på det där jävla bröloppet, och Darin sjunger just nu, hans nya låt, riktigt grym men även snygg ;)


Vi båda gick över gränsen, vi löser det här det vet jag. Men jag behövde bara komma bort, förlåt , jag älskar dig föralltid min vän oavsett !!!..

.

jag låter dig gå, tänker inte stoppa dig..

fuck u

Du har gått över min gräns , kommer inte hjälpa dig mer. Men det jag vet håller jag inom mig ..eller..


hata sommarvädret

Kom precis hem från frida m. familj. Första var jag på tjejmiddag hos en vän sen vid tio drog jag vidare. Vi kollade på tv mest och drack cider.

Btw hatar vädret så enormt mycket, det tom haglade idag...bläää vart är sommarvädret :( ? Men nu ska jag typ sova elr ngt, pussen


' Hellre ärliga fiender än falska vänner '

sommarlov

Hallådär bloggen , har precis ätit. Innan jag åt har jag varit hos bästaväns mormor och solat och badat, riktigt skönt. Ska snart bege mig ut med brudarna, vi ska röka vattenpipa som vi knappt hann göra igår, berättar längre ner. Ska sminka mig lite , hörs


Angående igår, det var bråk eller något igår, vi sitter i sätuna parken och röker vattenpipa, hade precis tänd den. Så ser vi några grabbar springa , där efter serr vi poliser springa efter dom. En av killar springer emot oss, och skriker ge mig någons tröja, och sen hoppar han typ på mig.. och självklart så kommer polisen till oss och vi blir såklart skit rädda och hoppar upp. Killen satt kvar där på bänken, han var blodig och så.. usssch. Så nu vågar man knappt vara i sätuna parken, det är så jävla mycket som händer just där.


bästa bror♥



sommarlov

Hallå där, kom precis in. Har varit och solat med Dessan, jädra skönt väder fast det blåser lite men sak samma, det är bättre väder än igår iaf. Jag ska hoppa in i duschen sen ska jag möta Dessan igen , sen hoppas jag på att få träffa Cindy, Hannah & Sofie, mina fina vänner! Men det löser sig, vi tvingar dom .. jag och dessan alltså. Men vi hörs senare.


Juste på måndag nästa vecka, börjar jag sommarjobba. Mitt sommarjobb är på Rävsta, ska bli riktigt kul. Man tar hand och barn och så. Och det är alltid lika roligt att man fick sånt bra ställe att jobba på , vara ute hela tiden, jaa det är ju typ som sommarlov äändå?
puss










Anchal , ta och kom hem. Fem veckor kommer vi aldrig klara utan dig! Satt precis och lyssnade på Justin , haha man tänker så på dig.. Puss hoppas du har det bra där borta i indiii :(




JUNI

Förlåt för dålig bloggning, men det är faktiskt sommarlov. Har inte tid att uppdatera, men just nu kliade det bara i fingrarna att få skriva i bloggen.

Idag har jag varit med brudarna, lika roligt varje gång. Imorgon ska vi umgås igen, hoppas då på sommar väder!



" Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så.."

pass

Jag bara älskar synen att se dig lida. . .

...

Jag försöker vara glad, jag tappar humöret ibland.. förlåt mina vänner att ni får ta skiten.


Du betyder väldigt mycket , och det vet du♥


Grattis kusin!

Hallådär. Har inte suttit någonting vid datan idag, har kommit hem från min kusin för typ en stund sen. Han fyllde 18år, min älskade kusin simon♥ Just nu sitter jag och pratar med babes på msn , HAHA!


Imorgon ska jag träffa bästavän , har lite saker att prata med henne med. Sen på söndag ska jag till örebro och hämta delar till min epa, FYFAN VAD JAG ÄR GLAD FÖRDEN SKA LAGAS! .

fittfan

Har precis varit och mött dessan, fick lite saker av henne.  Och nu är jag hemma igen, ska sova...är på pissdåligt humör godnatt!

<3

Har skapat en kategoriiii soom handlar om sommarlovet, så jag själv kan kolla tillbaka vad jag gjorde denna sommar. Jag vet själv hur mycket man kommer sakna detta, alla sina vänner man hade den här tiden.. som förra året. Den sommaren ägde!


sommarlov varje jävla dag

Hallådär. Igår var jag som sagt med dessan, sen var vi med Anchal och träffa några killkompisar, GRATTIS BÄSTIS TILL POJKVÄN!

Idag så har jag varit med Emma Fjällström, usch vad jag saknat den bruden. Vi gjorde inte så mycket, vi var ute och pratade mest. Sen när jag drog hem, så träffade jag syster och nu är jag hemma och har precis ätit. Väntar nu på att dessan ska ha ätit klart.. den sega ungen. Får se vad som händer ikväll, funderar på att bara vara hemma. =) Men vi hörs väl inatt elr ngt. Pussen.


fucka ur

Precis vaknat, hmmm ni kan ju gissa vem som väckte mig med att ringa femtusen gånger, jo Dessan... haha ja och nu är jag uppe. Ska fixa mig och sen dra iväg till bestisfestis mormor, vi ska bara myssssssssa och snacka skit. Det är ju alltid naiz. Men vi hörs , puussen



haha i fredags på grönan, fuccckkaa ur!


Natttttt

Fuck det här, nu skajag sova. Godnatt TardssSsS :)

.

Det är nu på kvällarna alla känslor kommer, jag kan inte hålla det inne mer. Jag hatar allt som har att göra med digoch göra. Du förstör allt, jag är så trött på allt. Jag är glad att jag har mina vänner.. jag trodde helt allvarligt att du var en vän man kunde lita  på , fuck... det är över nu idiot

för ett år sen var allt så jävla bra mellan oss...

Jag klarar inte av känslan utan dig. Du och jag , jag och du, det var vi mot världen. Jag älskar dig syster<3

idiot

Jag ska fucka ditt liv falska fitta, så jävla synd ...

SOOMMMARLOOOV

Halludär bloggen, dålig uppdatering. Men förfan jag har sommaaaaaarlov, det är ju mer än bara naiz? Jag har spenderat dagarna med världens bästa vänner. Kom hem för en stund sen, var med dessan och alla där, men gick därifrån för att träffa bragiis, den där bruden! HAHA. Nuska jag kolla på film och sånt. PUSSEN

i gotta feeling, that tonight gonna be a fking good night!

Fyfaaan vad vi ska fucka uur på fredag, soommarlov då förfan! Grönan och sen blire mys hos mig , helgen kan inte bli mer lyckad!


Kista med bruuudsen

Så trött på att någon sitter och kommenterar att jag byter bästavänner hela tiden, men nej det gör jag inte. Bästa vänner kan man ha flera av. Men det finns bara en som verkligen är en Bästavän så sluta kommentera nu :)

Hejdär bloggen förresten! Idag har jag varit och shoppat litegrann med några små filurer ( Fia, Caroline , Jasmine & Johanna ) i Kista. Hittade väl lite småsaker som smink och sånt. Kom hem vid kvart över sex, sen dess har jag suttit här och varit social med Hannah & Desiree. Vi bestämde att dom skulle sova här i helgen, eftersom jag antagligen är ensam hemma. Mina föräldrar drar till Gräddö, skönt att slippa dom ...skämtåsido :((((( haha! Men men nu ska jag fixa lösnaglar på mig, även fast jag har bitit bort dom imorgon,.. haha! PUSSEN


RSS 2.0