Länkar michelle

En blogg som är värd att läsa!


Tipsar bloggar


Paulina danielsson , kändis bloggaren. Hon är sig själv & står för det hon skriver!
Sofia Fischer, hon är duktig på designer & dessutom skriver hon om sitt underbara liv, älskar henne!
Elin sjöberg , hon skriver mkt. Hon uppdaterade mer förut & då var hennes blogg rolig och läsa.
Hannah lundin, bruden som skriver om sitt liv med massa bilder & hon tipsar mycket oxå. Älskar henne mest!
Mini-me , hon har inte skrivt så mkt. Men hon är underbar & hon beskriver mycket känslorn i hennes blogg. Ingen älskar henne som jag!

Jag följer inte alla bloggar , men de är dem bloggar jag tycker är bra. Det finns massa fler jag läser, men dom får väl en länk senare!


?


Vilken jävla liv man kan ha på msn!


Tusen ord!

Nu är jag här igen , med säkert mitt femte inlägg för dagen. Har precis kollat klart på filmen. Den var rätt så bra , inte jätte bra. High school filmerna är sååå mycket bättre. Men zac Efron är ändå grymt snygg, hans ögon ♥

Vi hörs ska fixa lite läxa sen ska jag fortsätta snacka med random Rasmus som tycker det är kul och gråta & prata med mini-me. PUSS

 

 


Bilden säger tusen ord<3


sch (a)

Kan inte slita mig från bloggen , det blir så när man är sjuk och har tråkigt. Just nu saknar jag mini-me, hoppas att vi ses på onsdag... hatar att vara sjuk! Just nu håller jag på och fixa lite, ska strax sätta på filmen 17 again som jag laddat hem ... ssssssschhh ! PUSS

tio sanningar

  


1.Jag har spelat innebandy med pojkar , så mycket älskar jag faktiskt sporten!
2.Jag började färga mitt hår i ettan , då jag blev lila hårig!
3.Jag lever för mina brudar, dom är verkligen äkta.
4.Helt ärligt utan att ljuga ... så saknar jag min gamla skola bergius, fanns så mycket glädje där!
5.Mina bröder = mitt liv
6.Jag har förändrats jävligt mycket på en så pass kort tid, dom närmsta har nog märkt det.
7.Många tycker jag är bortskämd , men jag får deifinitivt inte allt jag vill ha , tex så vill jag ha en viking line båt , det får jag inte? ;)
8.Min bästavän som verkligen är min bästavän heter Felicia & bor i lindigö & vi har varit bästavänner i snart sex år!
9.Jag har slutat handboll , efter 11 år..
10.Spelar innebandy med 95or , helt ärligt så skäms jag inte , dom är grymt duktiga, trotsallt så är vi bäst i sverige , slå den ni losers!


spottar på dig

Måste bara få säga det här. Du får mig att må dåligt , nu jävlar ska du bli utbytt. JAG ÄLSKAR ER BRUDAR , ni vet exakt vilka ni är! Spottar på falska! =D

sjuk idag

Vaknade precis, är sjuk mer orkar jag inte säga. Nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag städa mitt rum & smsa med söötnos! Men vi hörs.

en konstig fråga

Intalar mig själv att jag mår bra , men frågan är.. mår jag bra? Men nu säger iaf jag godnatt, vi hörs imorgon får vi hoppas om jag orkar.

tjejuuuuur , i <3 you

Dålig update , men har liksom inte haft orken att skriva. Idag var jag som sagt hos mormor på morgonen. Kom hem vid tre och sen chillade jag här mest, käkade & sen drog jag ut med flixen. Nu är jag hemma. Är så glad att jag mina tjejur vid min sida.


Som ni så har jag fixat en snabb design. Fischer ska göra en bättre till mig. Men var så trött på den andra så var tvungen att byta , annars vet jag inte vad jag skulle göra. HAHA! Men nu hörs , puss!


najs dag

Här sitter jag efter att alla precis gått hem. En riktigt najs dag blev det med pojkar & flickor. Just nu sitter jag och pratar med någran stycken och försöker lösa lite problem, när jag själv har ett jävla stort problem, men vad gör man inte för vänner ! Men nu måste jag sova , ska till mormor innan tolv imrogon och käka. PUSS!

fittblogg.se

Tyvärr går det ej och lägga in videosarna. Men kan länka dom ist , för blogg.se har tydligen lite damp nu-.-'

http://www.youtube.com/watch?v=VkLpIopJBFk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp%3F&feature=player_embedded


http://www.youtube.com/watch?v=ZNMeD9K97NU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp%3F&feature=player_embedded

Det får bli videosar nästa gång. Nu måste jag dra, ciao !

ensam hemma

Första inlägget för idag. Förlåt! Men idag har det blivit konstigt hela tiden. Men vid sex så kommer brudarna hit & vi ska mysa galet för är ju trosallt ensam hemma och sjuk. Men här är videosaar som ni kan få skratta åt. Och den efterlängtade videon på Fia! HAHA! Och en riktigt gammal på hannah . Livet leker! PUSS Men videosarna kommer i ett nytt inlägg.

lyckad kväll!

Kom precis hem. Gud så underbart roligt det var. En lyckad kväll, detta gör vi om fler gånger brudar. Bilder och sånt kanske kommer. Ska bara ta dem av Stina. Precis när jag kommer hem så går jag in i mitt rum och gissa vad som kryper där, FEATSTE SPINDELN. HAHAH jag skriker och pappa kommer och dammsuger upp den. Men nu ska jag lägga mig eller ngt. Puss!

Dessan älskling , 15 år !

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 15ÅRSDAGEN. JAG ÄLSKAR DIG!<3


Tjejmiddag

Kom hem för en ca en timme sen. Skulle då ha slutat , men vi fick sluta två timmar tidigare för att det var strömavbrott, chill eller hur? Så jag och jonna drog till stoppet och jag handlade present till baby! Just nu har jag precis sminkat klart mig och ska bara platta håret lite och innan det städade jag och & duscha , så är extra fräsch ;) Och snart ska jag hämta baby och vi drar och hämtar vattenpipa och sånt till tjejmiddagen. Sen vid sex möts alla tjejur. Nej nu måste jag fortsätta platta håret. Hörs inatt eller imorgon, då jag antagligen drar till gräddö , bara för att komma bort. C ya!

Det varar aldrig förevigt

Hemma för en dubbelträning i innebandyn. Eller kom hem vid nio men aah har käkat och sånt & nu ska jag in i duschen . Sen ska jag sova, najsbajs! Det är underbart att komma igång med innebandyn igen , men tyävrr kommer jag inte få träna så mkt , så länge jag är sjuk . Haha var sjuk och tränade extra mycket = extra mkt sjuk , kanske blir att jag stannar hemma imorgon, vem vet? Nej Mini-me tvingar mig till skolan så antar att det blir skolan. Men nu ska jag plugga vidare .. måste hoppa in i duschen . Lär ju bli att jag kommer i säng vid ett inatt.. fy skäms! PUSS



Det skulle vara förevigt, men tyvärr så skiljs man oftast åt , och så blev det med oss. ( eftersom många frågade vad som har hänt , anledningarna och sånt behöver inte tas här. Många trodde ju som sagt att vi satt fastklistrade , men SE , det gör vi inte :D:D )


morgonkvist!

Oj oj oj , första gången det blir ett morgoninlägg såhära på morgonkvisten! Haha ska dra till skolan om typ fem minuter & hoppas på att mini-mii är där när jag kommer( stephanie). Men nu måste jag skynda mig. Vet ni en sak? jag kommer inte ha något smink på mig och har mjukisar och min ( jockes :$ ) ed hardy tröja! Hörs sötnosar. nås på mobilen HELa dagen LÅÅNG!! Efter skolan blir det väl typ fian och cillan ( fisen & nisse ) PUSS!

Inget kan få oss tillbaka

Hemma för en stund sen. Smsar med baby & jessica söt, ska strax iväg ti pappa sen fixa lite. Har inte så jätte mkt blogg lust , skriver när jag får mer lust. PUSS




Usch , har tårar i ögonen . Låten är ju grymt fin!

fia!

Förlåt för dåligt uppdaterat! Men ni överlever nog trotsallt mina få små läsare. Haha har ju bara den här bloggen för att skriva av mig så jag kan gå tillbaka sen och kolla vad jag gjort under mitt liv , smart eller hur ? haha vet!


Idag har jag varit med fian. Vid sex tiden drog vi in till sjukhuset och kollade lite grejjer med mig. haha stackars lilla fian som fick sitta och vänta så länge, förlåt sötnos ♥ Men efter som belöning så drog vi till donken och käka. Och juste sen drog vi till träningen ute i kolsta , haha fian är rädd när jag kör moppe , höhö. Men nu ska jag ta lite tee så jag blir frisk. PUSS!

ps. Kommer in en grymt bra video på fian snart , inom kort , lovar , måste bara orka lägga in bilder ds

mår dåligt

Vilka långa tre timmar tänker ni säkert. Men jag har inte orkat bloggat. Mår allmänt dåligt , ont i halsen och usch så ont i magen jag har. Inte blev det sjukhuset idag.  Imrogon bokar mamma läkarn , eftersom hon tror det är farligt det jag har, hoppas på det bästa. Tyvärr tänker jag ej säga , för det sprids rykten fort. Men vi hörs . Ska prata med min allra allra bästavän ewe nu , puss mina söta babes!

Ut med hunden

Vaknade för en stund sen. Just nu sitter jag och pratar med alla snyggingar på msn, du vill va som mig nu eller hur =) nej bara driver! Ska strax ut med hunden. Men innan ska jag snacka klart med pennie maaah golddigger,. Imorgon äre innebandyträning & fian som gäller.. fyffaaaaaahn vad jag ska slå henne på plan, om jag nu får träna . Ska in till sjukhuset senare och kolla lite saker, hoppas inte på det värsta iaf. Dom bästa vet ju nog vad det handlar om , vissa inte , feel the pain! Men vi hörs ska klä på mig och sen ska ut och typ .. gå en långpromenad med hunden, hörs om ca tre timmar! PUSSEN


För någon dag sedan , vacker utan spackel ( smink )

Underbar kväll

♥Kom hem för en stund sen. Det blev en heldag med bästa brudarna! vi käkade till att vi rökte vattenpipa och bara mös ute på altanen, åååh så bra jag mår med er! Men ska strax lägga mig och smsa med lillebror och sötnosar, för mina ögonlock orkar jag knappt ha öppna , så trött är jag! Vi hörs imorgon bloggen, säger alltså GODNATT söta bloggläsare ♥

Drar ut , hörs på mobilen!

Hann aldrig uppdatera innan jag drog ut med Emelie , viktor & jesper.  För det blev en massa konstigheter igår innan jag skulle dra ut  & har största klumpen i magen tack vare det. Men jag hoppas vi blir sams snart , står inte ut!

Mer till idag ! Ska dra ut med tjejurna och vi ska väl chilla galet mkt och självklart äre jag som ska ta hand om hunden idag , höhö får se hur det blir med det, kan nog tvinga bror att ta hand om henne =D Men nu måste jag åka , hela dagen rinner ju iväg annars. Puss på er sötnosar!


Gammal bild på mig & fian , men fyffaasiken vad jag saknar dig!  På måndag , då jävlar! ♥

Bilen

Här är min bil som jag skulle få av pappa , men min bror tar den ist & jag får en atraktor.. ASSSSSSSSOOFT JU !! :D



Hatar rubriker

Hemma nu , för ännu en dag i skolan, triiist! Men det är ju fredag idag , så det är ju asnajs! Men ska fixa lite sen dra ut. Vi hörs bloggen. pyssssss

hemma

Hemma från skolan , för ca en timme sen ? Trvis mycket bättre här än i vilunda! Men ska strax käka sen dra på innebandy träningen , men vet ej om jag ska träna eller om jag ska kolla? haha ska nog kolla idag för att sen se om jag vill börja ..men vi hörs så länge. see you later alligator =)

Tyst minut!

Slutade vid halv ett på steninge badet. Vi hade utedag med hela enheten. Det var jjätte kul , och jag trivs hur bra som helst med klassen. Speciellt med ellionor , eveline och jonna. Men men idag har jag bara sooooooooovit hela dagen , mådde inge bra när jag kom hem, höhö! Men nu ska jag ner och kolla hur det går med pappa för bilen. Kanske kommer bild på den? Men vi hörs. puss!



Idag blev det en katt överkörd, min grannes katt. Så det blev en tyst minut för aramis som den hette (Y)


SJUKT GLAD

Förlåt för dålig uppdatering! Men skolan gick bra igår och idag ... men tyvärr ska jag byta skola från vilunda till arlanda imrogon.. så imorgon börjar jag ny klass , hotell och restuarang faktiskt! idag har jag bara varit med mina föräldrar , åkt till järna och köpt en bil.. ( självklart kommer den bli min övningskörbil) hihi det är kul opel(?) och den är stylad och sänkt och har bra ljud , det gillar jag! Bild kommer sen , för de regna idag orkade då ej gå ut ur bilen . Men nu ska jag fixa och trixa för att sen ladda för en ny sskola.. :D PUSS!!!

Godnatt.. för länge sen egentligen!

ojojoj säger fy skäms! Vid denna tid ska jag egentligen sova, men det går inte. Och dessutom pratar med med min bästavän ewe på msn. Skriver värsta boken till henne om en grej som hänt. Och jag tycker synd om er som inte är vän med henne... mihii världens bästa och underbaraste. Och det bästa är att hon alltid finns där när jag behöver henne! Men men ska snacka klart med henne.. kanske får sluta prata med henne sen börja smsa med henne som jag gör redan med några. Puss på er mina söta läsare!


Random inlägg

Hej bloggen! Kom precis hem från uppsala. Åkte dit vid halv tre, och det härliga var att HELA familjen följde med. Haha det var grymt roligt där borta. När vi var inne på bauhaus så skoja jag och min bror , haha och det roliga är att mamma undrar hur gamla vi är egentligen (?) VI NJUTER ÖVER ATT VARA BARN FFS! Ska strax in i duschen , sen ska jag fixa och trixa sen sova.... skola imorgon -.-' Vi hörs bloggeeeeeeeen =)


The voice!

Kom hem för en stund sen från the voice. Det var faktiskt kul i början , men mot slutet var det bara eländigt och kallt. Sen så träffade jag på en massa roliga människor, mihi. Men imorgon blir kanske ewe , får se hur det blir med det. Annars så måste jag städa hela mitt rum. Juste börjar skolan snart också, på måndag ... måste höra med lisa om vart skolan är och ´massa skit, haha ingen av oss hittar till skolan så tre tåg tidigare måste vi nog ta.. hah nej. Mehn vi hörs , är sjukt trött!

sötnos fridah!

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon blir det nog the voice, jag vet inte om jag har lust. Men har lovat fridah sötnos .. så jag får väl hålla de. Men godnatt..



Hellre ärliga fiender än falska vänner!


Vi är så söta( är osminkad drf blev det censur för typ HELA ansiktet... )

Godnattt

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon blir det nog the voice, jag vet inte om jag har lust. Men har lovat fridah sötnos .. så jag får väl hålla de. Men godnatt..



Hellre ärliga fiender än falska vänner!

Godnattt

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon blir det nog the voice, jag vet inte om jag har lust. Men har lovat fridah sötnos .. så jag får väl hålla de. Men godnatt..



Hellre ärliga fiender än falska vänner!

Skit

Varför har man drömmar.. när dom ändå aldrig blir sanna?... åååååååååh!

Kolla min gamla blogg , barapiggewn.blogg.se

Nu har jag precis käkat och sitter här framför datan och kollar mina gamla bloggar.. hahah skandal ..  spasmer & barapiggewn.blogg.se , bläddra bak på barapiggewn så ser ni vverkligen hur jag skriver? :Ö Men hörs . ska fixa mig och dra ut eller ngt! PUSS!

haha

Sitter här och målar naglarna, dom blir självklart rosa glittriga (a) & smsar med sötnosar. Snart kommer farmor , kanske ska ta och städa upp i mitt rum? haha nej uschd et orkar jag inte! Jsuste kollade igenom mina gamla bdb bilder och haha kan itne sluta skratta.. såhär tkte jag tydligen om fian innan jag lärde känna henne!!! HAH




*ASG*

Mjauu

Igår åskade det som sagt , så pappa bad mig rycka ut sladden till datan och precis när jag gör det blir det strömabrott, tur att jag hann rycka ut sladdarna! Men men ... Igår åkte jag till världens bästa brudar, Sofiääätt & beckiiiis, galet najs. Vi chillade med film & godis. Kom hem vid halv ett sen så satt jag vid datan ett tag , mer gjorde jag itne. Mer till idag då. Idag ska vi ha gäster eller farmor kommer typ . Men nu ska jag in i duschen och fixa mig och får se om de är ngn som är hemma.. många är ju på ung08 och jag tycker inte alls att det var kul att gå runt där =) Imorgon blire the voice antagligen.. om jag orkar, men har lovat trion att gå så det blir väl ett måste. Men vi hörs. Puss!



Haha brudarna igår. Haha klockreent! Älskar er!<3

:O

Jag drog alddrig på ung08 för jag var tvungen och reda ut saker och ting med mina vänner. Och för en stund sen så smsade eewe mig och berättade att hon är påväg hem och just nu snackar vi om en massa roligt.. feel the pain ni får ej veta om vad! Och vi har bestämt att minst en gång i veckan när skolan börjar kommer vi ha en ewe&mimi dag! Men men hon har iaf sex timmars bilresa hem och självklart underhåller jag henne med massa skvaller... oj nu sa jag precis vad det handla om... ooppps :| Men ska dra mig till duschen , fixa mig , käka middag sen vara med sveriges bästa brudar , Sofia & Rebecka!

Shit nu blixtar det. OCH ÅÅÅÅSKAR ... OOOOOOOOOOOMG!! HEJDÅ!!!!

ung 08

Jadu, hemma från ung08 festen. Såg en jävla massa fjortisar .. haha men även andra! Det var väl sisådär kul , i slutet av festen var det väl roligt. Men jag är inte en sån typ som ställer mig i mitten och bröjar dansa ?! Men elin & Fridah bad mig att ssläppa loss... så de blev att jag gjorde de lite grann.


Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova... ska upp tidigt imrogno för att dra in på Ung08. Kommer kanske inte hiinna uppdatera .. Men vem vet (?) I know you love me ;) Haha nej driver. PUSS


Hos elinbajs

Sitter här hemma hos Elin. Idag äre fest som gäller på ung08. Fridah taggar så sjukt mkt , skrattar hela fking tiden. En video kommer säkert när jag kommer hem inatt (?). Men nu hörs vi. Ska vara social mot alla andra. Puss


Obehaglig känsla..

Har ni någonsin tänkt såhär ; undra om någon kommer sakna mig om jag tar sjävmord? det är sånna tankar jag får i ibland. Jag kan få sånna när jag tillexempel håller i en kniv... usch de är obhagligt.. men men..


Sommaren med Göran!

hemma från stan ... eller det var jag vid sex men skit samma(?) Vi kollade på bio om jag inte skrev de i förra inlägget , haha filmen hette sommaren med Göran och jag kan säga att den var grymt bra!!! Och imrogon är det fest som gäller , ung08 festen , najs eller hur?

Så jävla glad .. ville bara säga det =D Vi hörs kanske imorgon , det är inge roligt att blogga men vi hörs . Puss !


Grym låt !

Drar in till stan med mormor

På morgonen drog jag till hannah och var ed med ngra, mys! Sen drog jag hem , käka och sådär. Sen drog jag t elin & fridah men drog för jag var trött. Sen aaah mkt händer men care. Imorgon bitti drar jag in till stan med mormor , vi hörs. PUSS

Äckliga player . Telefonsnack med niklas!

Har typ precis lagt på luren med niklas. Så skönt och prata med honom, han förstår mig. Haha han fick mig att skratta även fast jag velat gråta. Men men ska sova nu , vi hörs..


Jag ska aldrig mera bli kär... du ääär så fking omogen , äckliga lilla player... " jag vill se dig ligga där på marken... så jag kan spotta dig i ansiktet" & jag önskar att det där en gång kan bli sanning. Men måste sova. NATT

Jag älskar mina brudar!

Har precis kommit hem för att ha varit med hannah ett tag. Men drog för att jag skulle käka ... men maten är ännu inte klar så passar på att blogga för många säger till mig att jag ska blogga mer. Men men ska försöka , det blir bättre när jag har börjat skolan & så. Men ikväll blir det mys med brudarna , kanske ska ta med mig kameran för det gör jag egentligen aldrig.. så det blir lite nytt här i bloggen? Men vi hörs.

Bad

Det får bli ett snabbt inlägg nu. Men idag ska jag vara med Dessan och Hanna ( kanske cindy?). Men ska städa mitt rum först , det är katastrof, kläder överallt & usch så dammigt. Så nu äre lite städ sen ska jag ringa dessa brudar för att sen mysa , antar att det blir bad & vattenpipa hos dessans mormor!  Men vi hörs bloggen!


Saknar dig bruden , kom hem nu!

Natti

Igår vid typ tolv på kvällen ber hannah & dessan mig att komma till hannah & sova. Jag hade inget annat för mig så då drog jag dit. Asmysigt, rökte vattenpipa och bara mööös galet. Älskar dessa brudar enormt! Och vi var vakna till halv sju typ , sen satte vi väckar klocka på tolv för att vi skulle hinna fixa oss och så till äppelparken... där det var visfestival! Jag drog hem för att fixa mig & sen drog jag till mina kusiner först. Sen ner till äppelparken. Efter ett tag så drog jag med några tjejur + Hannah & dessan och rökte vattenpipa. Sen mot kvällen drog jag och käka och var med släkten. Och nu har jag precis kommit hem från Dessans mormor där vi hade det galet najs. Imorgon blir det dessa tjejur igen! Vi hörs för jag ska fixa sen sova.


Hatar rubriker

Idag har det varit en chill dag. Suttit mest framför datan och pratat med sofiatt som jag saknar über mycket. Och sen med babe och sådär. Men ska dra mig till tvn och kolla på en film eller ngt. Kanske ska ringa bästis först och snacka lite skit med henne. Haha nej men vi hörs!



Jag försöker inse att du inte kommer tillbax , ett år snart morbror. Jag saknar dig mest..ingenting kommer få dig att komma tillbax... jag älskar dig!. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du var som en bästavän för mig. Alltså jag vill inte inse att du är borta. Snällla... jag orkar int utan dig. Du var och är fortfarande bäst morbror!

Hemskt

Ojojoj.. dålig uppdatering! Som jag sa i förra inlägget så slaggade jag i väsby. Det var sjukt najs! Sen igår så färgade jag håret. Är sjukt jävla nöjd , ville ha en liten förändring i mitt hår så det fick bli brunt underhår. Idag ska jag inte göra ngt alls, ska bara ta det lugnt. För det var sjukt länge sen jag inte gjorde ngt! Hade tänkt att kolla film & så. Men först måste jag ut med hunden.


Hörde en hemsk sak av min bror idag , hans kompis Martin brag bröt typ nacken igår ,  kämpa på martin! Men nu ska jag ut med hunden , vi hörs väl. PUSS


Ett litet smaprov på min nya hårfärg.


Klockren dag!

Dålig uppdatering , men care på det! Idag har jag varit med saknade fridah & elin bästis. Asso har aldrig haft roligare!! Imorgon blire slagg hos Fridah i väsby , fyffahn vad chill!

Dagen började med att jag ringde frisören , så nu försvinner min vackra utväxt och mitt underhår blir brunt , för att vänja mig med brunt. Sen blir nog hela håret brunt eller så färgar jag tbx till helblont. Men kom hem precis. Satt och prata med fridah i ungefär en halvtimma innan hennes tåg skulle gå. Sen på vägen hem så träffade jag min bror & hans kompisar . Då skriker dom på mig och självklart så åker jag till dom ( för dom ville det). Dom skulle tydligen ut och åka bil med Johan, mys! Men nu ska jag ta och kolla film eller något. Hörs!


ffahn vad jag saknar dig fian!

Ont i ryggen ;/

Idag sov jag ju som sagt hos hannah. Vi vaknade runt elva.. och direkt efter drog jag hem & sov . Hade så jävla ont i ryggen som jag fortfarande har? Haha hur lyckas jag!? Men men . Just nu så håller jag på och kollar på olika filmer. Men vi hörs väl senare ikväll. Puss

Slaggar hos hannah babe!

Sitter här hos Hannahs mamma. Najs med egen data och grejjer. Vi har bara chillat. Nyss drog marcus ... host vi stängde ut han. HAHA! Som ni fattar så slaggar jag här i natt. Om det blir någon sömn? det vet man aldrig! Men ska fortsätta sitta här framför datan och dryga med hannah. Puss på er!

Hemma!

Förlåt bloggen för dålig uppdatering! Har ju som sagt varit på Gräddö med elin, guuud så underbart det var! Att få träffa underbara människor och min bästavän Emma. Men tyvärr fick jag inga bilder , haha men därimot fick elin det. Vi gjorde väl inte så mycket bara chillade gaaaaaaalet! Jag kommer ju hem igår , jag satt vid datan med elin sen så drog hon hem vid tio. Då satte jag mig vid soffan och typ vid tolv(?) så somnade jag. Så det blev tolv timmars sömn, haha snacka om att jag var trött, men inte längre. Idag blir det hannah som jag inte varit med på år & dar. Undra vad vi ska göra, vi gör alltid något bus. Vi hörs måste fixa mig nu. PUSS


Idag drar min elski till turkiet , kommer sakna dig galet mycket!

RSS 2.0