ska fixa och trixa

Förlåt för dålig uppdatering. Men så blir det när man har lov, man är ju knappt hemma! Kom hem ett igår , då vi hade varit i sätuna parken hela kvällen. Vilken kväll det var , fyffahn!!!-.-'

Just nu har jag försökt städat lite , det gick sisådär. Men jag räknar med att fellsis kommer hit, att vi kommer vara inne då kan jag inte ha katastroff i mitt rum. Men skanu börja med mina naglar, mihi. Vi hörs väl, puss!



Jag älskar dig

Felicia syster , vi mot världen!,

mot bussen

Ska dra ut nu. Ska festa lite med brudar, nås på mobilen




Grattis jocke , hoppas du får en bra dag!♥

om vänner vore tid skulle jag ge er en evighet

Förlåt för dålig bloggning. Men igår så var jag med min trion, alltid lika naiz! Ska strax käka frulle och sen börja fixa mig för att dra mig mot stationen eller något och möta min underbara desiree.

På onsdag hoppas jag på att jag drar till knivsta , antagligen för en natt. Men vi får se. Vi hörs / Mini


Körde med lugg igårkväll , vad söt jag var =) haha!


ibland undrar jag vem jag blivit , jag har blivit annorlunda , jämnfört med dig.

Kom hem rätt sent igår. Orkade inte blogga då. Vi åkte till kista och kollade på bion , fick även reda på att jorden kommer gå under december 2012 , snacka om oro i magen ;o. Bion var inte jätte bra. När vi åkte hem så åkte vi buss till aanchal och så. Sen ner till stationen , anchal & trion köpte godis. Väldigt vbra dag med dom bästa. Träffade även fritzi , alltid lika glad den där sötnosen, älskar dig fridh!♥ Träffade oxå en vän som jagg varit osams med ett tag..men men.

Har precis duschat mig , sen när jag var klär kommer mamma in med en smutsig hund , då ställte jag henne i duschen, haha min hund fick panik, alltid lika roligt att duscha hunden =) Men vi hörs , måste käka frukost och fixa mig sen äre trion♥


Gud så söt bild på mig , driver!

fame

Hinner skriva ett inlägg innan jag drar. Tar halv sex tåget in till stan , vi ska kolla på Fame istället för allt för min syster. Haha men vi hörs senare. kärlek♥


Träffade denna sötnos på  bussen , Love her!<3


Förvirrat inlägg


Säger så mycket , men ändå ingenting.

Nej nu ska jag strax börja plugga , kommer plugga hela natten sen imrogon är det glömt , bra mimi!
Men nej så får det inte bli, nejnej. Jag är duktig , det ska jag intala mig själv har alla sagt. Nej för varför ska jag säga så när inte tycker det. BLÄ, vill strejka , att gåå till skolan! skönt med en veckas lov nu. Jalängtar så mkt. Imorgon drar jag in till stan. Ska kolla på bio som börjar halv tio , så kommer hem på kvällen där. Vet inte om jag drar vidare sen? har ingen aning , ingen aning. Haha. Nej men vi hörs om mer än 24 timmar iaf. Kanske slänger in ett inlägg , fårse. Puss♥ 

Jag älskar mina föräldrar.. lite extra mkt idag ;)

Kan man älska sina föräldrar extra mkt? För jag gör verkligen det just nu! Dom åkte imorse , imorse för min skull.. fatta min skull! Jag älskar min mami&papi. Dom är hemma inatt, inatt för min skull. Dom har varit i helsingborg för att hämta min epa traktor. Är så lycklig. Nej jag ska strax ut med hunden & sen in i duschen. Och måste städa och fixa också. Kanske är sjuk imrogon , har en förjävla mensvärk, det är det värsta som finns. Skulle kunna döda en människa när jag har så ont.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah har ont nu mää. Fuck. Aja är glad ändå , för min älskade epa är här snart! Puss & vi hörs väl imorgon , då jag har antagligen kört min fina epa


Akta er för fritzi och mini , för vi kommer schteka galet i epan . WIHO!


Jag älskar mina föräldrar.. lite extra mkt idag ;)

Kan man älska sina föräldrar extra mkt? För jag gör verkligen det just nu! Dom åkte imorse , imorse för min skull.. fatta min skull! Jag älskar min mami&papi. Dom är hemma inatt, inatt för min skull. Dom har varit i helsingborg för att hämta min epa traktor. Är så lycklig. Nej jag ska strax ut med hunden & sen in i duschen. Och måste städa och fixa också. Kanske är sjuk imrogon , har en förjävla mensvärk, det är det värsta som finns. Skulle kunna döda en människa när jag har så ont.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah har ont nu mää. Fuck. Aja är glad ändå , för min älskade epa är här snart! Puss & vi hörs väl imorgon , då jag har antagligen kört min fina epa


Akta er för fritzi och mini , för vi kommer schteka galet i epan . WIHO!


Min atraktor som ska hämtas i helsingborg imorgon , pappi är bäst!

Imorgon är detta min, min kärlek. Klå den ni , wiho! Akta er nu , för det finns ju självklart een ryckspärr.. DEN GÅR MINST 170 KM/ H .... WIHO NU LEKER LIVET!!!!
Och en bild på sveriges bästa trion , vi ska alltid hålla ihop!




FETT GLAD!

Jag har fått epakort.Får köra inom en månad.. haha om jag hittar den rätta epan! Hoppas inte den här blir såld ikväll.. för helt allvarligt, jag kommer börja gråta då. Den är allt som krävs för sen lackar pappa om den tilll svart eller något .
 
Okej den är inte skit snygg , men duger till mig! WIHO NU KOMMER JAG SNART HÖRAS I MÄRSTA :D
 Fett glad jag är. Och om min familj drar till dalarna åker jag epa upp ;)<3 Med det avslutar jag med en stor blöt puss . Ska träna innebandy strax :D

;D

Sitter hemma hos kusin , har haft släktmiddag och fikat. Fredrik fyller år som jag skrev igår. Hela 19år , grattis grattis grattis! Hörs senare, kärlek!

Juste , min kusin som är vuxen , fick precis reda på att hon läser min den här bloggen , mihi najs!

OKTOBER MMÅNAD

Grattis till mig , imorgon grattis kusin , på lördag grattis bästa älskade bror , på tisdag grattis oskar & elleonor!
VILKEEEEEEEEEN MÅNAD! :D



grattis grattis grattiiiiis till mig själv!:D:D:D:<3

en hemlighet ;)

Vill ni veta en sak  ? ssschhh inte säga till ngn bara!!


JAG FYYYYLLLER ÅR IMORGON :D

helt jävla random , liksom ;)

Nu sitter jag här , har pluggat klart med allt skit nu.. redan trött på det tråkiga skolan! Men men , sitter här och planerar lite inför lördagen . Som många vet så fyller jag år på tisdag nästa vecka och ska drf ha en tjejmiddag för mina närmsta vänner. Så nu är bara till att fortsätta städa ,höhö. Vi hörs!


Älskar er!♥

blondin så fin?

Kom hem för en timma sen , sjuuuukt lång dag! Sitter här och ska strax gå och ta varmchoklad. Har blivit grymt förkyld igen...DRYGT! Men det skiter jag i nu , tänker träna för de? Jsute tränade innebandy igår , grymt kul! Men nu skajag fixa och göra choklad. Kärlek!

* på lördag smäller det <3 *,
Tror jag ska färga håret , men frågan är vilken hårfärg ?


blont

Blont & brunt

brunt

brunt m. blonda slingor

svart

mot connystrafikskola!

Kom hem vid halv två , fick sluta två timmar tidigare najs! Ska nu dra ner till connys och plugga till epa kortet. Hörs suckers!

Sommaren är slut = bilder på sommaren


Då jag & elin var bästavänner, vi var oskiljaktiga. Man kunde typ säga att vi satt ihop?

började umgås med sveriges bästa tjejer , rebcka & Sofia!

Sen kom du in i mitt liv , desiree arvidsson. Jag älskar dig av hela mitt liv. Skulle kunna skriva en hel bok om dig babe !

Var på gräddö , träffade efetrlängtade tjejer, mår som bäst!

Började vara med Evelina , som nu är min bästavän. Första bilden som hon tog på mig på hennes tak ^^

Syster ,  älskar dig mest baby

gick på ung08 fest med dom hära. Sista bilden på oss tre.. som vi kallade trion. Men tyvärr är det slut på sagan

Nya trion & jag kan lova er. Har aldrig varit lyckligare med dom här personerna. Dom bästa i mitt liv! Ni förändrade hela mitt liv + mig ( på ett posetivt sätt )

Min bästavän evelina , jag älskar dig sweetheart!

Började ny  klass = nya vänner ! Jag älskar dig Mini-me även kallad Stephanie.

I really love my bestfriends!

Att veta att det alltid kommer vara vi... det får mig att flyga på moln. Jag älskar er Hannah & Desiree!

På lördag smäller det , wiho. Sen på tisdag om 9 dagar fyller jag år. Så just nu håller jag på att plugga till epa kortet , det är riktigt najs!

Juste! Vi har lämnat in moppen , den är ja hur ska vi säga det.. förstörd. Dom löser in moppen & jag får pengarna och det ska jag köpa bil för ( a traktor) . Ville bara berätta att jag lever , lever för mina vänner ! Puss

RSS 2.0